Sasek waarschuwt alle voorlichters – voorzichtig met corona-strategie

sasek-waarschuwt-alle-voorlichters-–-voorzichtig-met-corona-strategie

09-01-21 09:28:00,

Sasek waarschuwt alle voorlichters – voorzichtig met corona-strategie

www.kla.tv/1789310.01.2021

Sasek waarschuwt alle voorlichters – voorzichtig met corona-strategie

Vandaag ligt het me na aan het hart om alle vrije corona-voorlichters te waarschuwen voor een gevaar dat niet zo gemakkelijk te doorzien is. Ik hoef niet opnieuw te bewijzen dat de hele zogenaamde corona-pandemie één groot wereldbedrog is – alle sterftelijsten in de wereld doen dit al. Ze hebben allang zwart op wit bewezen dat het enige wat ontbreekt aan deze, als het ware grootste pandemische sneeuwstorm aller tijden, alleen nog de sneeuw is.
Om welk gevaar gaat het me dan? Het gaat erom dat degenen die dit hele Covid-werelbedrog in scène hebben gezet één en dezelfde mensen zijn, die helaas ook bezig zijn om eerst de hele wereldgemeenschap schulden te laten maken door middel van gedwongen lockdowns, en vervolgens schijnbaar barmhartig te redden, om hen uiteindelijk volledig te onteigenen door middel van gedwongen belastingen. Maar dat is niet alles: dezelfde touwtrekkers staan ook achter de invoering van een wereldwijde digitale totale controle ten behoeve van de werelddictatuur. Dit moet men begrijpen. Dus hier komt al heel wat samen. Figuurlijk gezien hebben degenen die het wereldwijde Covid-verhaal ensceneren als het ware een dubbel molenspel gebouwd. Met elke zet zijn ze dus in staat om een steen van hun tegenspeler – dat is de bedrogen wereld – af te nemen, zolang die niet in staat is om zijn molen te vernietigen met handige tegenzetten.
Ik zal nu uitleggen hoe de Covid-bedriegers hun listige constructie op een heel concrete manier gebruiken in het grijze alledaagse leven, zodat ze, hier en daar zelfverrijkend, zelfs de beste voorlichters instrumentaliseren voor hun doeleinden – en dat zonder dat de vrije voorlichters zelfs beseffen waarvoor ze worden misbruikt.
Daarom probeer ik nu mijn waarschuwing aan alle vrije voorlichters zo precies mogelijk te formuleren: Wij vrije voorlichters moeten altijd informeren in het volle bewustzijn dat we twee zwaarden op onze keel hebben:

Het 1e zwaard heeft de volgende uitwerking: Als we de roekeloos geplande Covid-vaccinatie die het genetisch materiaal verandert, gewoon zouden goedkeuren en toestaan, zouden we Big-Pharma en hun handlangers niet alleen de meest directe manier geven om over onze gezondheid te heersen – metaforisch gezien zouden we ook onze “corona”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: