Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders – Xandernieuws

tech-media-giganten-openen-frontale-aanval-op-trump-en-al-zijn-medestanders-–-xandernieuws

09-01-21 04:53:00,

—————————————————————————————————————————————–

Nancy Pelosi zaait angst door te beweren dat Trump een nucleaire aanval kan uitvoeren – Donald Trump jr. : ‘We leven in Orwells 1984; Mao zou trots zijn’

—————————————————————————————————————————————–

Twitter, Google, Facebook, Instagram en Apple voeren al enkele jaren een almaar harder wordend censuurbeleid tegen alles wat conservatief en ‘rechts’ is. Nu hebben ze de frontale aanval geopend op president Trump en al zijn medestanders. Gisteren verwijderde Twitter duizenden accounts van Trump aanhangers die berichten plaatsten over de gestolen verkiezingen. Daarna werd de president zelf ook verwijderd. De advocaten Sidney Powell en Lin Wood, generaal Michael Flynn, Rudy Giuliani Steve Bannon en Russ Limbaugh, die Amerika’s populairste talkshow ooit presenteert, ondergingen hetzelfde lot. Het monddood maken en uitschakelen van alle oppositie is een van de belangrijkste kenmerken van een fascistische en/of communistische machtsovername. De Verenigde Staten zijn daarom definitief veranderd in een dictatuur, en de EU is daar niet ver meer van verwijderd.

Trump twitterde vanaf zijn POTUS account aan zijn 75 miljoen kiezers nog wel ‘Wij laten ons niet de mond snoeren! Twitter hanteert geen vrijheid van meningsuiting, maar promoot een radicaal links platform waar een aantal van de gemeenste mensen ter wereld vrijelijk hun zegje mogen doen.’ Vervolgens werd ook deze tweet van Trump verwijderd. Kort daarna gebruikte de president nog zijn TeamTrump account, maar die werd na letterlijk 10 seconden geblokkeerd.

‘Absolute waanzin, we leven nu in Orwells 1984’

Google en Apple hebben inmiddels de Parler app uit de Play Store gehaald, en waarschuwen dat dit permanent wordt als pro-Trump berichten niet worden gecensureerd. Via Parler konden conservatieven en rechtsen nog hun mening uiten over onder andere de gestolen verkiezingen. ‘We leven in Orwells 1984,’ reageerde Donald Trump jr.. ‘De vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer in Amerika. Het stierf door Big Tech, en wat overblijft is enkel voor een paar uitverkorenen.’

‘Dit is absolute waanzin! De ayatollah, en tal van andere dictatoriale regimes kunnen zonder problemen op hun Twitter accounts dreigen met genocide van hele landen, het vermoorden van homoseksuelen, etc.. Maar de president van de VS moet permanent worden verwijderd. Mao zou trots zijn.’ (1)

Oproep tot massa demonstraties en boycot van grote Tech-media giganten

De conservatieve radio presentator Hal Turner reageert dat ‘Mark Zuckerberg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: