Het coronavaccin is een tikkende tijdbom

het-coronavaccin-is-een-tikkende-tijdbom

10-01-21 08:51:00,

coronovaccin tikkende tijdbomMassaal verdwijnen nu injectienaalden in lichamen van burgers omdat zij denken dat ze op deze manier veilig zijn. 

Echter, wat ze in werkelijkheid doen is een tijdbom in hun lichaam laten plaatsen.

De complete mainstreamwereld is verblind door de niet aflatende vaccinatiepropaganda. Kijk naar ieder willekeurige nieuwsuitzending of actualiteitenprogramma op televisie en het enige dat je ziet is beeld na beeld na beeld van injectienaalden die in armen verdwijnen.

Niet zo vreemd dat na dit soort programmering mensen op een gegeven moment gaan denken dat het zo hoort en zich ook melden voor een vaccin, hoewel ze dat eigenlijk liever niet zouden willen. Daar bovenop worden ze natuurlijk nog eens extra gelokt doordat een vaccin “meer vrijheden” zal garanderen.

Door deze niet aflatende programmering zijn of beter gezegd, willen mensen zelf helemaal niet meer nadenken over vaccinaties, want dat schept alleen maar onrust.

En dat is jammer, want op die manier zullen ze waarschijnlijk nooit weten dat met het nemen van een zogenaamd RNA vaccin zoals dat van Pfizer en straks ook Moderna ze een mogelijke tijdbom in hun lichaam plaatsen.

Wij schreven over dit RNA aspect eerder al het volgende:

De tweede belangrijke reden is dat het vaccin bepaalde antilichamen aanmaakt die kunnen leiden tot een overreactie van het immuunsysteem. Dit is dan merkbaar wanneer degene in kwestie na de vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte wilde virus. Dat dit gevaarlijk kan zijn, is gebleken uit eerdere dierproeven, met name bij katten. In eerste instantie leek na de vaccinatie alles goed te gaan, totdat ze met het echte virus in aanraking kwamen en alsnog stierven.

In de tests die tot nu zijn uitgevoerd met bovengenoemd vaccin, doet dit verschijnsel zich vooral voor bij ouderen. Robert F. Kennedy noemt dit “pathogenic priming”, iets dat je zou kunnen omschrijven als: het vaccin werkt als voorbereiding op de gevolgen van het echte virus. Maar niet een positieve voorbereiding die je sterker maakt, maar een die ervoor zorgt dat wanneer je na de vaccinatie in aanraking komt met het echte virus, je het heel zwaar gaat krijgen. Of je zou het kunnen omschrijven als een manier om (te beginnen met oude) mensen op te ruimen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: