Het Derde Pad: de goede manier om een liefdevolle wereld vorm te geven

het-derde-pad:-de-goede-manier-om-een-liefdevolle-wereld-vorm-te-geven

11-01-21 09:03:00,

Grofweg zijn er twee paden die we kunnen lopen om iets tegen de oprukkende dictatuur van de 1,5 meter maatschappij te kunnen doen. Eén is een hele bekende, namelijk het verzet en de andere is wat minder bekend, maar daarom niet minder krachtig. Graag neem ik jullie mee op pad langs deze twee wegen. Ik noem ze het Tweede en het Derde Pad.

Met zijn allen bevinden we ons op het Eerste Pad. Althans dat proberen de machthebbers van de wereld te bereiken. Dankzij sluw gebruik van angst zorgen zij ervoor dat zo min mogelijk mensen durven te ontsnappen.

De bazen van het Eerste Pad regeren de wereld sinds mensenheugenis dankzij een slimme financiële truc. Zij hebben zichzelf namelijk het privilege gegeven om geld te creëren en daarover rente te berekenen. Zij zijn ook de enigen die dit mogen. Geen regering waar ook ter wereld zal het in zijn hoofd halen om geld te scheppen zonder daarvoor een particuliere bank in te schakelen.

Op deze manier wordt ook de VS, de grootste schuldeneconomie van de wereld gefinancierd. De FED leent astronomische bedragen uit aan de Amerikanen. (lees meer hierover hier)

De machtige multimiljardairs in hun elitair clubje kunnen slechts miljarden mensen regeren door inschakeling van de al dan niet ‘democratische’ regeringen. Deze regeringen vormen met hun overheden de buffer tussen het volk en de miljardairselite. Steeds verzetten de mensen zich tegen hun regeringen, kiezen nieuwe partijen, nieuwe regeringsleiders en tot hun verbazing verandert er uiteindelijk helemaal niets. Zelfs de Franse Revolutie leverde helemaal niet meer op dan de loze kreten van Gelijkheid, Vrijheid en Broederschap.

Leiband

In deze periode is dit machtsframe duidelijk zichtbaar. Meer dan 190 landen lopen mee aan de leiband van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en nemen de meest spastische maatregelen. Denk aan 1,5 meter, mondkapje, vaccin, die werkelijk vele malen erger zijn dan de kwaal van het virus. Zij doen dit allemaal heel gehoorzaam.

Blijkbaar huist de almacht in New York, dus niet bij de afzonderlijke regeringen, maar bij deze organisatie. Daarom kan het ook bestaan dat een derde, William (Bill) Gates III eventjes komt vertellen dat iedereen gevaccineerd moet worden. Niemand heeft deze man gekozen, hij zit in geen enkele regering of parlement,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: