Obama faciliteerde verkiezingsfraude via de ambassade van Rome – Ellaster

obama-faciliteerde-verkiezingsfraude-via-de-ambassade-van-rome-–-ellaster

11-01-21 04:18:00,

Na de Amerikaanse verkiezingen zijn veel mensen gedesillusioneerd geraakt, na jarenlang te horen hebben gekregen ‘het plan te vertrouwen’, dat afgelopen week voor hun ogen uit elkaar leek te vallen. De rechtszaken inzake de verkiezingsfraude die het Trump-team en topadvocaat Sidney Powell hadden gevoerd, leverden niets op, behalve de ene na de andere nederlaag. Het was voor de meesten duidelijk dat Trump de verkiezingen wel had gewonnen, maar dat er iets mis was gegaan en dat Biden op koers lag om de volgende president te worden.

Toen rond kerst 2020 alles verloren leek te zijn, kwam een Italiaanse klokkenluider naar voren met bewijs dat Barack Obama was betrapt op het sturen van 400 miljoen dollar naar Italië (wat neerkomt op 14 paletten contant geld), om het Trump-presidentschap te ontmantelen. Deze keer was er geen gebrek aan bewijs van de buitenlandse inmenging en had men beëdigde getuigenverklaringen en bewijzen bemachtigd.

Dit bewijs kwam in handen van Maria Strollo Zack, de oprichter van de non-profitorganisatie Nations In Action; de Amerikaanse non-profitorganisatie voor verkiezingsintegriteit en transparantie van openbaar bestuur. Met de hulp van Tiffany Trump en haar moeder Maria Maples (de ex-vrouw van de president) kreeg Maria Strollo Zack op kerstavond toegang tot het landgoed Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida, waar president Trump op dat moment verbleef. Ze had een kerstgeschenk meegenomen dat alles zou veranderen. “Ik moet de president spreken”, had Maria Zack gezegd, terwijl ze getuigenverklaringen bij zich had van “de mensen die het deden, hun bekentenissen en hulp om iedereen te laten weten wat er gebeurd is.”

Barack Obama is een van de sleutelfiguren

De voorzitter van Nations in Action (NIA) had het bewijs van de klokkenluider die de misdaad had begaan. Het was het ontbrekende puzzelstukje dat Trump nodig had om de verkiezingsuitslag te betwisten en te bewijzen welke landen en organisaties erbij betrokken waren. Een van de sleutelfiguren in het plot was voormalige president Barack Obama, die in 2017, in de laatste dagen van zijn regering, de boel in gang had gezet om een ondermijningscampagne tegen Trump uit te voeren.

Maria Zack

Tegen het einde van de regering-Obama raakte de Deep State in paniek. Trump had de verkiezingen gewonnen van Hillary Clinton en stond begin 2017 op het punt om de globalistische agenda in de soep te laten lopen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: