Wie gaat het Frankenstein vaccin stoppen?

wie-gaat-het-frankenstein-vaccin-stoppen?

11-01-21 04:39:00,

professor theo schetters waarschuwt voor coronavaccinsHet is natuurlijk één ding als artsen en wetenschappers die tegen vaccinatie zijn argumenten naar voren brengen waarom men beter met een grote boog om de coronavaccins kan heen lopen. 

Het wordt een ander verhaal als een Nederlandse professor die notabene pro vaccinatie is, dezelfde mening is toegedaan.

We hebben onlangs een artikel gepubliceerd waarin door de Ierse professor Doloris Cahill duidelijk wordt gemaakt dat het letterlijk levensgevaarlijk is om de nieuwe coronavaccins, zoals die van Pfizer, te nemen.

Dit vooral omdat wetenschappelijke onderzoeken in het verleden hebben uitgewezen dat dieren die met dit soort vaccins werden ingespoten later, toen ze het echte virus tegenkwamen, dit niet overleefden.

Echter, er is nu ook een Nederlandse professor die het veel te gevaarlijk vindt om mensen op dit moment in te spuiten met de vaccins die zijn gebaseerd op wat men formeel noemt Mrna vaccins, waarbij de M staat voor messenger, oftewel boodschapper.

Hieronder zie je een interview dat Flavio Pasquino heeft met de Nederlandse professor Dr. Theo Schetters.

Schetters is helemaal niet tegen vaccinatie, eerder een voorstander, maar vindt in dit geval dat waar de Nederlandse overheid mee bezig is totaal onverantwoord. Dit, simpelweg omdat hier sprake is van een nieuwe techniek die nog nooit goed is uitgetest en zoals we gezien hebben zijn weinige testen die er in het verleden zijn geweest nogal alarmerend om het maar even zacht uit te drukken.

In het interview worden kleine stukjes getoond van een interview met de Britse arts Dr. Andrew Wakefield. Deze legt precies uit waar het grote gevaar zit betreffende dit soort vaccinaties en waarom wij de gevolgen daarvan misschien pas over een jaar, of twee of drie, zullen merken. Maar, dat het wel een absoluut feit is dat door deze vaccins mensen genetisch gemodificeerde wezens worden met veranderingen in hun DNA die nooit of te nimmer ongedaan gemaakt kunnen worden.

Omdat er in het interview met Schetters slechts een paar stukjes uit de video van Wakefield worden getoond, publiceren wij ook de originele video van Wakefield die in het Nederlands is ondertiteld, onder die van het interview met professor Schetters.

Schetters is van mening dat er medisch gezien geen enkele noodzaak is om mensen te vaccineren tegen corona.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: