Artsen voor vrijheid: “Blijf uit de buurt van gevaccineerden!” – CSTV

artsen-voor-vrijheid:-“blijf-uit-de-buurt-van-gevaccineerden!”-–-cstv

12-01-21 08:53:00,

Views
553

Superspreaders van weliswaar een onschuldig virus dat de influenza heeft vervangen (de griep is plotseling verdwenen uit ons leven) maar de hype die wordt gecreëerd wanneer men weer eens met duizenden besmettingen kan schermen zet vele mensen weer terug in staat van angst en het is bedoeld om mensen erin te laten trappen het vaccin te nemen.

Overigens, als dat virus zo gevaarlijk is dan zouden onze “leiders” toch vooraan in de rij moeten staan omdat deze mensen ons land leiden? Ze hebben lak aan de regels. Corona is er voor u. Niet voor hen.

Daarbij is het vaccin alles behalve veilig en verantwoordelijk en zeker niet zonder risico´s volgens onder andere immunoloog dr. Carla Peeters. (bron) We raden aan om dat artikel eens goed door te lezen en te delen met mensen die nog steeds in het coronasprookje geloven. Van een MSM neemt men het vaak eerder aan.

Niet logisch want we hebben allemaal hetzelfde internet en om journalist te zijn heb je geen licentie nodig. Dus waarom grote mediabedrijven, met duidelijke belangen, geloven en oprechte mensen die zich zorgen maken en voor ze op zoek gaan niet? Niet echt logisch toch?

Terug naar de Artsen voor Vrijheid.

Ze schrijven op hun website:

“Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.”,

“Blijf uit de buurt van gevaccineerden!”, is de boodschap.

Je begint bijna te denken dat ze ons dood willen spuiten. Dit klinkt bijzonder maar was het niet Bill Gates die tot twee keer toe het vaccin als oplossing benoemde voor overbevolking? Noem mij een complotdenker maar deze man is knettergek en zijn ideeën zijn nog gekker. Ik sla over. Maar dat besluit stond al eerder vast.

Alles bij elkaar genomen: Waarom zou je een vaccin nemen? Dan ben je toch niet verantwoordelijk bezig? Lees maar eens verder.

Tot nu toe hebben we al heel veel mensen verloren door de coronamaatregelen, de lockdows en inmiddels ook door het vaccin. Alle maatregelen die ze ons opleggen gaan tegen de natuur van de mens in.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: