Je gaat geen vrijheid krijgen, je moet het nemen

je-gaat-geen-vrijheid-krijgen,-je-moet-het-nemen

12-01-21 08:55:00,

bloed aan handen Rutte en De JongeEn wederom deelt het kabinet een megadreun uit aan ondernemers door de lockdown met drie weken te verlengen. 

Aangezien dit voor velen de genadeslag betekent, spelen sommige ondernemers nu alles of niets en gooien de deuren open.

Het is niet zo vreemd dat veel (kleine) ondernemers met zelfmoordgedachten rondlopen of met plannen om als ze dan toch kapot gaan maar een alles of niets poging te wagen.

Door het verlengen van de lockdown van de twee Great Reset lakeien Rutte en De Jonge, is er voor veel ondernemers nu een grens overschreden. De grens, waarbij als nu de deuren open konden ze in ieder geval nog een kans hadden om te overleven.

Met nog een kleine maand in het verschiet met wederom geen inkomsten, maar wel lasten en oeverloos formulieren invullen om van degene die hen de nek omdraaien (de overheid) toch nog wat “hulp” te krijgen, is het voor velen simpelweg geen haalbare kaart.

Ondernemers bevinden zich in de situatie van iemand die door de één of andere doorgedraaide maniak is neergestoken, waarop deze vervolgens het slachtoffer een pleister aanbiedt.

De eigenaren van BBQ restaurant De Kiet uit Eindhoven zijn van die ondernemers die het niet langer konden aanzien en gooiden dit weekend de deuren van hun restaurant open onder het motto “fuck it” en “je gaat geen vrijheid krijgen, dus moet je die nemen”.

Zondagavond rond half negen zat het restaurant ramvol, volgens het Eindhovens Dagblad, maar dat duurde niet lang.

Volgens Omroep Brabant gebeurde er dit:

Rond tien voor negen ’s avonds, kort na de berichtgeving door Omroep Brabant, reden er enkele politieauto’s door de straat. Er werd verder geen actie ondernomen.

Ook werden direct na de publicatie van dit nieuwsbericht volgens een ooggetuige de gasten tijdens hun maaltijd naar buiten gestuurd door het personeel. Het restaurant was daarna alleen open voor afhaal en rond kwart over negen ging de deur op slot. Later op de avond heeft het restaurant een laatste waarschuwing gekregen. Bij een volgende overtreding wordt de zaak voor onbepaalde tijd gesloten.

De eigenaren Nassim & Quincy, beter bekend als DJ Nes & Prince Hundo,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: