Prominent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’ – Frontnieuws

prominent-viroloog:-covid-19-pandemie-is-‘de-grootste-hoax-ooit-gepleegd’-en-mondkapjes,-sociale-afstandelijk-en-lockdowns-‘moeten-morgen-allemaal-stoppen’-–-frontnieuws

12-01-21 10:01:00,

Een expert-viroloog, patholoog en voormalig voorzitter van een prominente medische vereniging in Canada vertelde ambtenaren in de provincie Alberta dat de Covid-19 pandemie een grote hoax is.

Dit is de reden waarom beleid en mandaten met betrekking tot mondkapjes, sociale distantiëring en destructieve economische lockdowns “morgen allemaal moeten stoppen”.

Op 13 november kwamen de gemeenteraadsleden in de provinciehoofdstad van Alberta, Edmonton, bijeen om de mogelijkheid te bespreken om het mondkapjes-mandaat van de stad voor openbare plaatsen uit te breiden tot het einde van het jaar, schrijft auteur Arsenio Toledo.

Luisteraars van de bijeenkomst mochten bellen om hun steun of verzet tegen het mandaat te bespreken. Een van de mensen die zich aanmeldden was Dr. Roger Hodkinson.

Hodkinson stelde zich voor als voormalig voorzitter van het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada’s Examination Committee in Pathology en de leidinggevende van Western Medical Assessments, een biotechnologiebedrijf dat Covid-19 tests produceert en dat kantoren heeft in Edmonton en North Carolina.

Hodkinson is ook een gediplomeerd algemeen patholoog, een werknemer in het College of American Pathologists en wordt door de Court of Queen’s Bench in Alberta erkend als expert in de pathologie.

“Er is een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici”, zei Hodkinson, die heel duidelijk maakte dat hij tegen mondkapjes-mandaten en elke poging om de lockdowns voort te zetten of te versterken was.

Hodkinson vervolgde door met het noemen van de Coronapandemie “de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek”.

Hij voegde eraan toe dat hij er vast van overtuigd is dat Covid-19 “gewoon weer een slechte griep” was.

“Positieve testresultaten betekenen niet, onderstreept in neon, een klinische infectie”, voegde hij eraan toe, waarbij hij verklaarde dat veel mensen die Covid-19 hebben maar asymptomatisch zijn, moeten stoppen met “publieke hysterie te veroorzaken” rond het virus, omdat het leidt tot meer levens die worden geruïneerd door mondkapjes-mandaten en economische lockdowns.

Bekijk deze speciale Brighteon Conversations aflevering met Mike Adams, de Health Ranger, terwijl hij Dr. Paul Cottrell interviewt over de leugens die worden verspreid over de coronavirusvaccins, PCR-tests en meer.

Hodkinson argumenteert tegen mondkapjes en lockdowns

Hodkinson vertelde verder dat hij gelooft dat mondkapjes niet werken op de manier waarop mensen denken dat ze dat doen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: