50.000 Italiaanse restauranthouders hebben besloten te openen in weerwil van de Covid-19 lockdown – Frontnieuws

50.000-italiaanse-restauranthouders-hebben-besloten-te-openen-in-weerwil-van-de-covid-19-lockdown-–-frontnieuws

13-01-21 12:16:00,

Foto en berichtgeving via Unser Mitteleuropa.
Een voorbeeld van een strijdbare restauranthouder uit Modena die net op Twitter heeft aangekondigd dat hij, samen met 50.000 branchecollega’s die een alliantie hebben gevormd, vanaf 15 januari zal openen voor lunch en diner, in weerwil van de Covid-19 beperkingen. Massale burgerlijke ongehoorzaamheid, zeggen ze, is de enige manier om de lockdown-chaos te stoppen.

🇮🇹 Italy. 50,000 restauranteurs have decided to open up against Covid19 restrictions, lunch and dinner, banding together to form an alliance. This is the only way to stop this, mass civil disobedience. Long Live the People 💥👊 pic.twitter.com/z9ItL0KHaO

— ✖️TIME ✖️2✖️RISE✖️ (@itstime2rise) January 11, 2021

Videotekst:

“Goedenavond iedereen.

Mijn naam is Ermes en mijn vrouw en ik zijn de eigenaren van restaurant Regina Margherita in Modena. We willen al onze klanten laten weten dat we ons vanaf 15 januari 2021 aansluiten bij het initiatief van restauranthouders in Italië. We zijn met ongeveer 50.000. We gaan open tot het bittere einde en verwachten u in groten getale voor lunch en diner!”

Het nieuwe spannende Italië

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: