Banken helpen mee om ondernemers de nek om te draaien

banken-helpen-mee-om-ondernemers-de-nek-om-te-draaien

13-01-21 11:21:00,

banken, ondernemers, einde contant geldWe weten inmiddels dat het plofkraak experiment in Nederland een groot succes is geworden en heeft meegeholpen om nog meer contant geld uit te bannen.

Nu helpen de banken hun grote leider wederom een handje mee door plotsklaps 500 automaten te sluiten waar ondernemers geld (contante omzetten) kunnen storten.

Het zal niet lang meer duren voordat de meeste kleine ondernemers in ons land zijn verdwenen. Dit, omdat het hen door overheden en banken systematisch onmogelijk wordt gemaakt om nog zaken te blijven doen.

Onderdeel van de Great Reset die nu plaatsvindt onder leiding van de ogenschijnlijke Duitse professor Klaus Schwab, is dat het midden en kleinbedrijf moet verdwijnen om plaats te maken voor de grote door hen gecontroleerde multinationals.

Daar, waar je nu nog een bruin café hebt of een broodjeszaak, komt straks een Starbucks of een McDonalds. Daar waar je nu nog kleine winkeliers hebt, komen straks meer filialen van de bekende grote ketens.

Tegelijkertijd is de nep pandemie bedoeld om het laatste deel van het contante geld op te ruimen en de banken helpen daar al langere tijd driftig aan mee.

Alles wat met banken te maken heeft wordt steeds problematischer omdat kantoren verdwijnen als sneeuw voor de zon, net zoals geldautomaten.

Nog voordat de nep coronapandemie toesloeg schreven wij al over het fenomeen plofkraak in ons land en hoe dit werd aangegrepen (gecreëerd) om zelfs automaten “openingstijden” te geven. Zo schreven wij ruim een jaar voordat de nep coronapandemie opdook, het volgende:

Het is duidelijk hoe de plofkraaktest in ons land is verlopen. Gezapig en als makke schapen slikt de bevolking de verhalen en “ziet de noodzaak in” tot het sterk beperken van toegang tot contant geld.

Zoals je ziet bij ABM AMRO hebben ze die volgende stap al genomen, slechts weken na de eerste beperkingen die ze hebben geïntroduceerd.

De volgende stap is dat als mensen accepteren dat ze 4 kilometer moeten rijden om bij een pinautomaat te komen, ze ook 6 kilometer zullen accepteren of zelfs 10. Als ze accepteren dat pinautomaten zondags gesloten zijn, dan zullen ze ook accepteren dat die zaterdags gesloten zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: