Bedrijf betaalt werknemers voor vaccineren

bedrijf-betaalt-werknemers-voor-vaccineren

13-01-21 11:23:00,

vaccin, bedrijf, werknemers omkopenMen heeft het ultieme middel gevonden om de doorsnee Nederlander over de vaccinatiegrens heen te trekken.

Betaal de werknemer een bonus van 100 euro om een prik te gaan halen en ze staan in de rij. 

Je kon erop wachten in dit land, waar mensen totaal gebiologeerd raken door het woord “gratis” en “gemakkelijk geld verdienen”.

Iets dat in andere landen misschien niet zo goed zal werken, maar des te beter in ons land, is als je mensen geld biedt om zich te laten vaccineren. Niet dat mensen het doen om geld, dat niet natuurlijk. Ze zullen dit later verklaren door te zeggen dat ze toch al van plan waren om het te doen en dus is het “mooi meegenomen”.

Beveiligingsbedrijf Delta Safe in Middelburg geeft een bonus van honderd euro aan medewerkers die, zodra het kan, binnen een maand een coronavaccin halen. Zo moeten de medewerkers worden gestimuleerd het vaccin te halen.

Directeur Bert Graaff heeft vier redenen voor het in leven roepen van de vaccinatiebonus: “Ten eerste is het goed voor de gezondheid van onze medewerkers, daarnaast is het voor het bedrijf beter omdat het potentieel minder uitval betekent. Ten derde is het geruststellend voor onze opdrachtgevers omdat die weten dat ze gevaccineerd personeel krijgen. En als laatste is het maatschappelijk beter, want hoe meer mensen er gevaccineerd worden, des te sneller is het coronavirus verdwenen.”

De directeur bevestigt verder (dekt zich vast in) dat het voor degenen die zich niet laten omkopen geen gevolgen zal hebben, dat zij even vaak ingezet worden en dat de enige die ze benadelen zijzelf zijn omdat ze minder gezond zullen zijn.

Zo ver zijn we al afgezakt in ons land. Dat directeuren van bedrijven de euvele moed hebben om werknemers om te kopen om zich te laten inspuiten met een experimenteel vaccin. Werknemers die waarschijnlijk zodanig slecht geïnformeerd zijn dat ze geen flauw benul hebben van wat ze eigenlijk laten inspuiten.

Die geen weet hebben van de waarschuwingen van wetenschappers zoals Doloris Cahill die via eerdere wetenschappelijke onderzoeken aantoont dat het bij dierproeven met een coronavaccin in 2012 hopeloos mis ging. Hoe de dieren in eerste instantie goed leken te reageren en later bij bosjes dood neervielen toen ze met het echte virus in aanraking kwamen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: