Mensheid 2.0 Arts waarschuwt voor nieuwe vaccinatietechnologie – Interview met Dr. Carrie Madej

mensheid-20-arts-waarschuwt-voor-nieuwe-vaccinatietechnologie-–-interview-met-dr.-carrie-madej

13-01-21 06:23:00,

Mensheid 2.0 Arts waarschuwt voor nieuwe vaccinatietechnologie – Interview met Dr. Carrie Madej

www.kla.tv/1791713.01.2021

Dr. Carrie Madej, een arts voor interne geneeskunde en osteopathie, leidde 19 jaar lang twee klinieken in de staat Georgia, Amerika. Ze raakte al vroeg gefascineerd door vaccins, vooral het tetanusvaccin, waarvoor veel reclame werd gemaakt. Ze was verbaasd dat er geen collega kon worden gevonden die ooit een “tetanusgeval” had gezien. Dit liet haar niet met rust, wat haar ertoe aanzette om onderzoek te doen. Tot haar verbazing kwam ze erachter dat er een toevoeging voor de sterilisatie van vrouwen in het vaccin zat.
Haar scepsis over vaccins groeide en Dr. Madej begon het gebied van de vaccins steeds meer te onderzoeken. Haar diepgaande onderzoek leidde tot de ontdekking van nieuwe technologieën in de nieuwe vaccins tegen COVID-19, en ze sloeg alarm.
Dr. Madej is een klokkenluider geworden die haar kennis door middel van lezingen, interviews en videomateriaal beschikbaar stelt aan een breed publiek. Haar oproep aan de wereld om te ontwaken: “Human 2.0: Wake Up Call To The World” vond een snelle verspreiding op het internet, totdat deze het slachtoffer werd van de censuur van YouTube & Co.
Dr. Madej schuwt het echter niet om onvermoeibaar door te gaan met het blootleggen van deze dingen. Momenteel openbaart zij dat regeringen samen met de farmaceutische industrie en technische giganten zoals Google en Microsoft enz. het doel nastreven om de hele wereldbevolking zo snel mogelijk te vaccineren.
Onze Kla.TV-correspondent uit de VS heeft Dr. Carrie Madej kunnen winnen voor een interview. Wat ze in dit interview onthult, is tegelijk beangstigend en alarmerend.
Maar kijkt u zelf welke technologieën en methoden worden geïntroduceerd in verband met het Covid-19-vaccin. De veronderstelling dat er een enorme strijd woedt die de hele mensheid betreft, kan op grond van haar ontdekkingen niet worden ontkend.

Interview:
Dan: Goedendag, Dr. Madej! Bedankt dat u uw instemming hebt gegeven voor dit interview!
Dr. Madej: Bedankt voor de uitnodiging, Danny! Het is een genoegen om hier met u te kunnen praten!
Dan: Oké, laten we zeggen dat ik volledig geloof in het gevaar van het Coronavirus om er ziek door te worden en dat ik het eens ben met alle regels die de overheid heeft ingevoerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: