De wereld vernietigd zichzelf wanneer er niet snel een halt wordt toegeroepen aan de grote hoeveelheden draadloze technieken.

de-wereld-vernietigd-zichzelf-wanneer-er-niet-snel-een-halt-wordt-toegeroepen-aan-de-grote-hoeveelheden-draadloze-technieken.

14-01-21 01:34:00,

In Nederland en wereldwijd heeft de corona-pandemie ervoor gezorgd dat mensen thuiswerken. De cornona-pandemie heeft ervoor gezorgd dat er massaal draadloos gewerkt wordt. Dit is wat er sinds de uitbraak van de corona-uitbraak in 2020 mensen massaal nastreven; alles draadloos. Jammer dat de kranten niet berichten over de klachten die mensen in onze proefgebieden voor 5G moeten meemaken. Mensen die helaas dicht bij het vuur wonen. Kinderen die ziek worden en vast een voorproefje moeten meemaken van wat ons te wachten staat. Jammer dat regeringen niet doorhebben wat er gebeurd? Of wel? Ik weiger het te geloven omdat niemand zo slecht kan zijn om hele bevolkingsgroepen uit te schakelen.  De wetenschap waarschuwt al langer maar gek genoeg doen de regeringen niets. En mochten ze het er al niet mee eens zijn dat alles draadloos gebeurd, dan hebben ze helaas de handen vol aan de corona-crisis en heel stilletjes staat 5G en 6G te wachten tot het zover is. Tot het geïmplanteerd wordt.  Stop dit smerige spel, laat het niet doorgaan. Er zijn mensen genoeg die wel zien wat er gebeurd maar machteloos moeten toezien. Laat 5G niet doorgaan!

Wetenschappers waarschuwen
In 2007 waarschuwde Prof. Dr. Adlkofer al op basis van de Europese Reflex-studie en de Interphone-studie: “DNA-breuken ontstaan bij 1/40 van de aanbevolen stralingsnorm. Dit toont aan dat UMTS tien keer schadelijker is dan 2G en dus leidt tot een grotere kans voor kanker. (…) Er is geen twijfel: UMTS/3G is veel gevaarlijker dan 2G.”  Dit was rond 2007 en rond 2022 zal in Nederland 5G worden uitgerold. 5G wat de wereld langzaam zal vernietigen. De tekenen zijn er al.

Professor Victor Moshchalkov van het Departement Natuurkunde en Astronomie aan de K.U.Leuven: “De permanente blootstelling aan elektromagnetische straling beukt als een pneumatische hamer op ons lichaam in. Over schadelijke effecten op moleculair en cellulair niveau bestaat nu geen discussie meer”.

Het BioInitiative Report nam meer dan 3.600 wetenschappelijke studies en reviews – en dit op alle mogelijke niveaus: van moleculaire en cellulaire studies, over proeven op dieren als bij mensen tot casecontrol studies, epidemiologische onderzoeken en meta-analyses – onder de loep. Dit rapport spreekt klare taal: “Er zijn substantiële bewijzen dat elektromagnetische straling leidt tot allergische en ontstekingsreacties, veranderingen in het immuunsysteem en beschadiging van het DNA.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: