Een hunkering naar diepblauwe hemelvennen en biologische lucht

een-hunkering-naar-diepblauwe-hemelvennen-en-biologische-lucht

14-01-21 08:57:00,

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. Zijn indrukken van de maand december vult hij aan met een terugblik op zijn bijdragen van de afgelopen anderhalf jaar. Een pleidooi voor biologische lucht.

Na een halve decembermaand vol regen en wolken, brak woensdag de zestiende aan met een hemelsblauwe lucht en her en der wat wolken. Ik dacht: “Wat mooi!” en niet veel later: “Hmm, ik ben benieuwd…”

En ja hoor, we waren de hele dag getuige van het produceren van XXL MAX lange tl-buizen op grote hoogte in de lucht.
De foto hieronder is van de 30ste december, maar geeft treffend de situatie van de zestiende weer.

chemtrail tl-buis

TL-licht

Elke buis platte zich binnen een kwartier af om daarna langzaam, tijdens het verdere uitdijen, haar tl-licht te dimmen tot matglas sterkte.

Tjonge jonge, wat waren ‘ZE’ er als de kippen bij om het zonlicht tot minder dan konijnenvoer te reduceren deze woensdag de zestiende december van het jaar 2020 na Christus. Gelukkig hebben we nog geen myxomatose.

De volgende dag, de zeventiende, om 11.11 uur dreef er een prachtige wolkenlucht voort op de baren van een zuid-zuidwestenwind. Met in haar kielzog:fluo chemtrails.

Vrijdag de achttiende hetzelfde patroon: de tl-buis, de afgeplatte tl-buis en de uitdijenede sluier.

“Wie de blik omhoog werpt, ziet de tralies waarachter we leven. Is dat niet ook een lockdown?”

In mijn eerste bijdragen van juli en augustus 2018 viel me mijn aftastende en beschrijvende houding ten aanzien van het chemtrail fenomeen op. Kun je het werkelijk onderscheiden van het condens spoor van een vliegtuig?

Dit leidde tot twee lijsten waarin ik de typen wolken met elkaar vergeleek (oktober 2019).

Aan de ene kant stonden de kenmerken en kwaliteiten van gewone wolken en daartegen afgezet die van de chemtrailbewolking.

Aan die vergelijking wil ik het volgende toevoegen. Een langgerekte ‘natuurlijke’ wolkenband wordt gekenmerkt door differentiatie in kleur, helderheid en vorm. Het is bovendien zelden een halve horizon breed. Kortom, een natuurlijke wolkenband zie je niet vaak.

Een chemtrail daarentegen laat een smalle wolkenband achter die meestal de gehele breedte van de horizon inneemt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: