mRNA vakzin bedreiging van de mensheid – De Lange Mars Plus

mrna-vakzin-bedreiging-van-de-mensheid-–-de-lange-mars-plus

14-01-21 11:23:00, 123rf

Twee artsen waarschuwen voor het mRNA vaccin dat ook in ons land tegen covid wordt ingezet door de Minister van Volksgezondheid. Ze lichten toe hoe het komt dat de gevolgen nooit meer terug te draaien zijn voor ieder mens die het vaccin neemt en zijn nakomelingen.

Lagendijk

Dr Louise Lagendijk is een in de VS werkende Nederlandse arts die afgestudeerd is in moleculaire genetica. Zij uit haar bezorgdheid over het nieuwe vaccin dat in Nederland wordt uitgezet. Zij legt uit wat de gebruikte techniek doet.

In het kort komt haar verhaal erop neer dat zij zich zorgen maakt over de informatie die het vaccin aan onze cellen doorgeeft, omdat dit desastreuze gevolgen kan hebben voor onze gezondheid.

Alle celinformatie bevindt zich in ons DNA. Het RNA is de vertaler van de boodschap van ons DNA naar de cellen. Met behulp van een eiwit, het mRNA ontvangen cellen deze informatie. Via het mRNA vaccin krijgen de cellen nu informatie ingespoten gebaseerd op genetica. Het RNA moet dit specifieke eiwit mRNA nog aanmaken.

Stel dat dit mRNA nu in iets anders wordt vertaald dan heeft dit direct consequenties voor ons lichaam.
Het lichaam zal bijvoorbeeld eiwitten aanvallen in onze cellen omdat ze deze niet herkent. Dan creëer je een auto-immuunziekte. Je valt jezelf aan. Dit hoeft niet meteen te gebeuren volgens de dokter, maar kan twee tot vijf jaar vanaf nu plaats vinden. Dit doordat het lichaam niet meer weet wat goed en slecht is.

Wakefield

Dr Wakefield gaat nog twee stappen verder in zijn uitleg. Door uit te leggen dat we hier feitelijk niet met een vaccin te maken hebben en daarnaast op welke manier het leven op aarde hiermee bedreigd wordt.

Volgens Dr Wakefield is het mRNA vaccin helemaal geen vaccin. Erger nog de kans dat het mechanisme dat bedacht is om het vaccin zijn werk te laten doen misgaat is groot. Daarnaast is dit nooit eerder bij mensen gebruikt.

Hij legt uit dat ons DNA de basis is van de genetische structuur van elke cel. Het codeert eiwitten. Het mRNA (messenger RNA) brengt vervolgens de info om eiwitten te maken over.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: