Rechtbank in Peru: Covid-19 uitvinding van een “globalistische criminele elite” – Frontnieuws

rechtbank-in-peru:-covid-19-uitvinding-van-een-“globalistische-criminele-elite”-–-frontnieuws

14-01-21 01:40:00,

Een rechtbank in de Zuid-Amerikaanse staat Peru trekt momenteel de aandacht met een gedurfde uitspraak. Ze zegt dat het Covid-19 virus een uitvinding is van een “globalistische criminele elite” die bestaat uit onder andere miljardairs zoals George Soros, de Rockefeller familie en Microsoft ondernemer en mede-oprichter Bill Gates.

Pandemie “onvoorspelbaar behalve voor de makers”

Zoals het gerechtshof van de Chincha Archipel en de stad Pisco in een veroordeling aankondigden, was de pandemie “niet te voorzien”, behalve voor de makers ervan, “die met extreme geheimhouding binnen hun omgeving en globale ondernemingen de pandemie hebben beheerd en blijven beheren”.

De achtergrond van deze verbluffende uitspraak was een verontschuldiging van de betrokken rechters voor de vertraging in de behandeling van het hoger beroep van een verdachte die zijn voorlopige hechtenis wilde laten opheffen, maar wiens aanvraag door de Coronapandemie werd vertraagd.

In het vonnis schrijven de drie rechters:

“Geen enkele wereldregering, natuurlijke persoon of rechtspersoon, noch de verdediging van de beschuldigde kan beweren dat deze pandemie de hoedanigheid ‘te verwachten’ heeft, behalve voor de makers van de nieuwe wereldorde zoals Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc.”

De uitspraak van de drie rechters trok veel aandacht, ook buiten de landsgrenzen. Onmiddellijk werden er beschuldigingen geuit dat de magistraten samenzweringstheorieën rond de Coronapandemie met hun oordeelsvorming dienden en verspreidden.

Het gedecentraliseerde Bureau voor de Controle van de Magistratuur (Odecma) van Ica heeft daarom al een vooronderzoek ingesteld tegen de rechters die de uitspraak hebben ondertekend. Het doel van het onderzoek is het verzamelen van bewijsmateriaal om de vermeende onregelmatigheden van de rechters te helpen vaststellen.

En ook in Zuid-Afrika durfde justitie het aan om onverbloemd verslag te geven van de achtergrond van de Coronapandemie. De opperrechter van Zuid-Afrika, Mogoeng Mogoeng, benadrukte dat de inenting tegen Corona deel uitmaakt van een satanische agenda en een aanval op de mensen en op God.

Controversieel door Bill Gates gefinancierd plan om zonnestralen te verduisteren schrijdt stilletjes voort

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: