The Jobs Reset Summit – Alwareness

the-jobs-reset-summit-–-alwareness

14-01-21 01:30:00,

Door Peter Koenig, vertaald door Willem Felderhof

Stel je voor, je leeft in een wereld waarvan je verteld wordt dat het een democratie is – en je mag het zelfs geloven – maar in feite is je leven en lot in handen van een paar ultra-rijke, ultra-krachtige en ultra-menselijke oligarchen. Ze kunnen Deep State worden genoemd, of gewoon het Beest, of iets anders duister of onvindbaars – het maakt niet uit. Ze zijn minder dan de 0,0001%.

Deze obscure individuen die doen alsof ze onze wereld runnen zijn nooit gekozen. We hoeven ze niet te noemen. Je zult erachter komen wie ze zijn, en waarom ze beroemd zijn, en sommige van hen zijn totaal onzichtbaar. Ze hebben structuren gecreëerd, of organismen zonder enige wettelijke vorm. Ze zijn volledig uit de internationale legaliteit.  En ze hebben hetzelfde doel: Een Nieuwe of één Wereldorde (NWO, of OWO).

Deze obscure individuen sturen bijvoorbeeld het World Economic Forum aan. Het WEF – is de vertegenwoordiger van Big Industry, Big Finance en Big Fame.  De suprematie van deze obscure onverkozenen wordt steeds meer blootgelegd. Wij, het volk, vinden het “normaal” dat zij de lakens uitdelen. Wij zijn een kudde afhankelijke en gehoorzame schapen geworden. Het Beest heeft het langzaam en rustig overgenomen. We hebben het niet gemerkt. Het is de salamitactiek: je snijdt een stukje af en als de salami weg is, besef je dat je niets meer hebt, dat je vrijheid, je burger- en mensenrechten weg zijn. Tegen die tijd is het te laat. Het voorbeeld hiervan is de US Patriot Act. Het was al lang voor 9/11 voorbereid. Zodra 9/11 “gebeurde”, werd de Patriot Wetgeving in een mum van tijd door het Congres gesluisd. De Patriot Act nam ongeveer 90% van de vrijheid en de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking weg. Voorgoed.

We zijn slaaf geworden van het Beest. Het Beest bepaald het verloop van onze economieën, op de vraag wie er door schulden geketend moet worden, wanneer en waar een pandemie moet uitbreken, en op de voorwaarden om de pandemie te overleven, bijvoorbeeld sociale opsluiting. En als klap op de vuurpijl: de instrumenten die het Beest gebruikt zijn, heel slim, een piepkleine onzichtbare vijand, een virus genaamd, en een groot maar ook onzichtbaar monster, ANGST genaamd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: