Weer een complottheorie die werkelijkheid wordt

weer-een-complottheorie-die-werkelijkheid-wordt

14-01-21 08:54:00,

complot theorie singapore wordt werkelijkheidStuk voor stuk worden de meeste van wat men noemt “complottheorieën” werkelijkheid en dan kijken de meesten raar op. 

Niet dat iemand daar iets van leert, want voordat je amen kunt zeggen gebeurt het opnieuw.

Alles wordt uit de kast gehaald om een nog nooit wetenschappelijk bewezen virus te bestrijden. Een virus dat net zo onzichtbaar is als destijds Osama bin Laden in zijn grot.

Een niet zichtbare boeman waarvoor de gehele wereld siddert. Wanneer je mainstreamland vertelt dat degenen die Osama bin Laden hebben bedacht, dezelfde zijn als die het vreselijke virus hebben bedacht, dan kijken ze je aan alsof je gestoord bent en noemen het een complottheorie.

Zoals we schreven kan je tegenwoordig op cursus om te leren omgaan met dit soort gevaarlijke mensen. Mensen die overal kritiek op hebben en de maatschappij ondermijnen.

En toch komt vroeg of laat zo goed als iedere complottheorie uit en zo ook nu weer.

Er is natuurlijk al veel ophef geweest over de zogenaamde contact tracing apps die precies in beeld kunnen brengen waar jij bent geweest en met wie jij allemaal contact hebt gehad.

Hier in ons land is het gelukkig nog geen daverend succes geworden, maar dat zal ongetwijfeld nog komen op de wat langere termijn.

Ook in Singapore was de contact tracing app die ze daar hadden niet al te populair zoals wij afgelopen zomer schreven. Inmiddels zijn ze een stuk verder en kan je naast de app ook een tracing token krijgen die ook registreert met wie jij in contact bent geweest zonder dat je een app nodig hebt op een mobiele telefoon.

In juni schreven wij dat dit gelijk staat met het chippen van de bevolking en dat blijkt nu ook in de praktijk het geval, want vanaf eind december mag je eigenlijk nergens meer naar binnen als je via je tracingtogether app of token geen zogenaamde veilige code kunt produceren.

Hier heb je zo’n voorbeeld waarbij iets niet verplicht is, maar zonder app of token kan je niet meer naar een restaurant of winkelcentrum. Maar, datzelfde geldt ook als je naar je werk wilt of school.

Met andere woorden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: