‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

‘profetie-van-kgb-agent-wordt-voor-onze-ogen-vervuld’

18-01-21 09:09:00,

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk de problemen van anderen zien, maar niet die van onszelf. De meesten van ons staren zich er blind op. Als we onderzoeken hoe onze vijanden ons zien, kan dat inzichten verschaffen. Om de huidige gebeurtenissen op aarde te begrijpen, kan het handig zijn om door de ogen van een vijand te kijken waarvan velen dachten dat hij overwonnen was: de Sovjet-Unie.

De profetie van een KGB-agent

Op YouTube staat een interview uit 1985 met Joeri Bezmenov, een KGB-agent die in 1970 naar het Westen overliep. Het interview gaat over de strategie van de Sovjet-Unie om de Verenigde Staten te onderwerpen. Wat Bezmenov 35 jaar geleden beschreef, voltrekt zich op dit moment onder onze ogen, schrijft Jean Chen voor The Epoch Times.

“Marxistisch-leninistische ideologie wordt in de tere hoofdjes van minstens drie generaties Amerikaanse scholieren gepompt. Het demoraliseringsproces in de Verenigde Staten is bijna afgerond. Blootstelling aan echte informatie doet er niet meer toe. Een persoon die gedemoraliseerd is, kan echte informatie niet langer op waarde schatten. De feiten zeggen hem niets. Zelfs als ik hem overspoel met informatie, met authentiek bewijs, met documenten, met foto’s. Zelfs als ik hem onder dwang meeneem naar de Sovjet-Unie en hem een concentratiekamp laat zien, zal hij het niet geloven tot hij een schop onder zijn dikke kont krijgt,” zei de ex-KGB-agent. “Pas als er een legerlaars in zijn nek staat, begrijpt hij het.”

Vier stadia

Naast ‘demoraliseren’ zijn er nog drie stadia: destabiliseren, crisis en vervolgens ‘normaliseren’. Het eerste stadium duurt ongeveer 15 tot 20 jaar, de periode die nodig is om een generatie op te voeden en het volk te hersenspoelen met de communistische ideologie. Om dit te bereiken moeten de media en wetenschap gemanipuleerd worden.

Het tweede stadium is gericht op het veroorzaken van chaos in de samenleving. Dat duurt gemiddeld 2 tot 5 jaar. Het establishment belooft van alles om met de steun van het volk een enorme overheid te kunnen creëren die de privacy van mensen schendt. Ook hierbij spelen media en wetenschap een sleutelrol.

Het derde stadium behelst een crisis die leidt tot een burgeroorlog, revolutie of invasie. Dit stadium duurt slechts 2 tot 6 maanden. Dit is het stadium waarin de linkse idealisten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: