COVID-19: de leugen regeert | Mieke Mosmuller

covid-19:-de-leugen-regeert-|-mieke-mosmuller

20-01-21 06:12:00,

door

Mieke Mosmuller

20-01-2021

0 commentaren
Print!

De feiten zijn de feiten en je kan heel lang met leugens en drogredenen die feiten verdoezelen, maar ze blijven harde feiten. De geschiedenis leert dat die feiten uiteindelijk altijd aan het licht komen. We hebben dat bij de toeslagen affaire nu pas gezien, de feiten komen uiteindelijk aan het licht. Dat kan door heel veel lijden heen gaan, maar uiteindelijk is de ware toedracht veel en veel sterker dan datgene wat de leugen er ooit van kan maken. Op de vooravond van het instellen van de Nederlandse avondklok, zien we dat er bij de Coronacrisis nog veel ongerijmdheden te vinden zijn, zoals vermaning van de WHO (World Health Organisation) ten aanzien van het testbeleid met PCR tests en de opkomst van virusmutaties zoals de Britse coronavariant. Daar waar de waarheid steeds aan het licht dreigt te raken, lijkt het er op dat de vergissing of zelfs de leugen regeert.Bekijk video op YouTube

Mieke Mosmuller

De feiten zijn de feiten. En je kan heel lang met leugens en drogredenen die feiten verdoezelen maar ze blijven harde feiten. En de geschiedenis leert dat die feiten uiteindelijk altijd aan het licht komen.Zojuist horen we het bericht dat de strengere maatregelen zoals de avondklok doorgang zullen vinden en het lijkt zo langzamerhand een uitzichtsloze zaak om er nog iets over te zeggen. Iedereen heeft natuurlijk meebeleefd hoe het leek dat iedereen tussen aanhalingstekens daar tegen was maar je kon eigenlijk tussen de regels door al wel voorzien dat ondanks die tegenstand van iedereen die avondklok er zou komen. En je  vraagt je dan natuurlijk iedere keer weer af hoe is het mogelijk? Maar zoals ik al zeg, het wordt zo langzamerhand wat moeilijk om daar nog op in te gaan en niet iedere keer in herhaling te vallen. De vraag is waar gaat dit allemaal naar toe en wat we nu zien is dat de besmettingen, of dat moet ik eigenlijk niet gebruiken dat woord, dat de positieve PCR restultaten, dat die aan het dalen zijn, terwijl de opnames in de ziekenhuizen en op de IC dat iets minder hard doen, maar dat loopt natuurlijk ook achter de feiten aan, van de PCR tests, dat die aantallen aan het dalen zijn en terwijl die dalende tendens inzet krijgen we te maken met een verharding van de maatregelen en dat wordt dan natuurlijk onderbouwd met het nieuwe virus de britse variant.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: