En jij durft niet zonder mondkapje te winkelen? | Vrijspreker.nl

en-jij-durft-niet-zonder-mondkapje-te-winkelen?-|-vrijspreker.nl

21-01-21 01:59:00,

RESPECT voor deze Esther. Ecco. Een leerlinge die lichtjaren verder is dan haar onderwijzers. Die een Befehl ist Befehl boodschap proberen over te brengen. Hoe diep kan je zinken als onderwijzer? Onderwerping prediken? Uitschakelen van logisch nadenken? Put moed en inspiratie uit deze jonge dame. Zie de lafheid van de “onderwijzers”. Denk kritisch na. Ga jij niet medische mondkapjes dragen die geen effect hebben? Durf eens nee te zeggen of de gekte wordt alleen maar erger.

De prijs van verzet tegen onlogische dwangmaatregelen wordt hoger en hoger naar mate u blijft zwijgen. Zonder verzet. Wordt u bijna alles afgenomen. Leer van Esther. Die beseft dat teveel bukken en buigen uiteindelijk betekent dat je niet langer bestaat als individu.

Esther, dank dat je niet buigt. RESPECT.

Youtube buigt wel en wenst dat u deze boodschap niet hoort. En heeft de video van Esther verwijderd:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: