Ze willen met vaccinaties verbinding tussen mens en God verbreken

ze-willen-met-vaccinaties-verbinding-tussen-mens-en-god-verbreken

22-01-21 08:44:00,

godsdeeltje, vmat2, vaccinatieMensen die een bepaalde religie aanhangen zijn mensen die vaak worden gedreven door een soort innerlijke kracht. 

Maar wat als de machthebbers achter de schermen nu de vaccinaties misbruiken om de verbinding tussen mensen en ziel (Schepper/God) te verbreken?

Het geloof in welke God dan ook is iets dat mensen een bepaalde kracht geeft die ze anders niet zouden hebben. Vanuit dat geloof zijn ze in staat om letterlijk bergen te verzetten als het moet en vanuit hun overtuiging hanteren ze bepaalde normen en waarden.

Die normen en waarden zijn precies het tegenovergestelde van wat de satanische krachten achter de schermen voor ons in gedachten hebben. Zij zien het liefst de maatschappij aan alle kanten verloederen waarbij de mensheid ieder besef van normen en waarden verliest.

Wanneer je er dan ook in zou kunnen slagen om het aantal religieuze mensen op deze wereld terug te dringen, dan ben je als satanische machthebber goed bezig. Dit geldt dan voor zowel christenen als moslims en alles wat er tussen ligt. Beiden zijn over het algemeen bevolkingsgroepen met een “hoge moraal” en vrij strikte regels over wat wel en niet is toegestaan. Regels die je ook kunt uitleggen als normaal fatsoen.

Dat er iets is wat men kan doen om het aantal religieuze mensen op deze wereld terug te dringen bleek uit een presentatie die in het Pentagon werd gegeven in 2014.

Het draait hier om wat men noemt het “God-gen”, een bepaald gen dat bij veel mensen aanwezig is.

Het was groot nieuws in 2004: moleculair bioloog Dean Hamer maakte in zijn boek ‘The God gene: how faith is hardwired into our genen’ bekend dat hij het gen had gevonden dat zorgt dat we in een god geloven. Of althans, dat we geneigd zijn om in ‘iets hogers’ te geloven. Een soort spiritualiteitsgen dus, die door minder poëtische wetenschappers ook wel VMAT2 genoemd werd. Tot dat moment stond het te boek als een gen dat hielp bij de aanmaak van stofjes in het brein, die op hun beurt weer een rol spelen bij hoe we ons voelen. VMAT2 is overigens niet het enige gen dat betrokken is bij geloof, benadrukt Dean Hamer nog.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: