‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ – Xandernieuws

‘staat-de-v-van-vaccin-voor-victorie-of-verdoemenis?’-–-xandernieuws

23-01-21 08:25:00,

Aap + DNA = Vaccin (van AstraZeneca). Is dat nu wel zo’n goed idee?

—————————————————————————————————————————————-

Het nog grotere gevaar van de tweede vaccinatie simpel uitgelegd – Oudere studie van Ab Osterhaus: ‘Door vaccins veroorzaakte versterking van virale infecties’

—————————————————————————————————————————————

Staat de V van Vaccin voor Victorie, of Verdoemenis? Hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel zegt in een column deze vraag ‘creatief’ te gaan behandelen, omdat de kans anders groot is dat zijn video wéér door YouTube wordt geblokkeerd. Dat doet hij aan de hand van afbeeldingen, zoals de van een ouderwets leesplankje afkomstige afbeelding van een aap. ‘Aap + DNA = Vaccin’, dat is althans wat men hoopt en beweert. Hetzelfde geldt voor ‘Nano deeltje + MRNA = Vaccin’. ‘De grote vraag is echter: is een vaccin wel nodig?’

Voor kinderen en jongeren in ieder geval niet, want hun immuunsysteem ruimt het virus onmiddellijk op, en hebben (op grote uitzonderingen na) nergens last van. Voor de beroepsbevolking geldt eigenlijk hetzelfde; slechts een zeer klein percentage wordt ziek van dit virus, waarvan opnieuw een zeer klein percentage in het ziekenhuis belandt. Kortom: ook voor hen is een vaccin niet nodig.

Dan de derde groep: de ouderen. Maar ook voor hen is een vaccin ‘eigenlijk niet nodig, omdat zij überhaupt al zwak zijn, en daarom problemen kunnen krijgen. Als je het toch doet, dan hoeft het geen probleem te zijn, maar het kan ook gevaarlijk zijn.’

Nano deeltjes en PEGs kunnen te heftige immuunreactie veroorzaken

Het complementsysteem, dat uit 40 soorten eiwitten bestaat waarvan er zo’n 15 triljoen in ons lichaam bevinden, begint binnen een tiende van een seconde te werken als er een virus binnenkomt. Het is heel effectief en zorgt dat de meeste mensen niet in problemen komen. ‘Het is een fantastisch systeem; het ruimt niet alleen virussen op en breekt bacteriën stuk, maar beschermt ons tegen van alles en nog wat.’

Er zijn vele honderden wetenschappelijke artikelen verschenen over hoe nanodeeltjes het complement systeem activeren. Dat kan echter problemen opleveren. Het complementsysteem heeft een soort gas- en rempedaal. Structuren die bij ons eigen lichaam horen, trappen met ‘Factor-H’ deeltjes op de rem, en zorgen dat het systeem niet geactiveerd wordt en zich tegen lichaamseigen eiwitten en cellen keert (als dat wel gebeurt heet dat een auto-immuunziekte).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: