Gevaren 5G. Frank Clegg, voormalig president Microsoft Canada, waarschuwt.

gevaren-5g-frank-clegg,-voormalig-president-microsoft-canada,-waarschuwt.

24-01-21 03:21:00,

“Ik ben bezorgd over 5G-technologie,” zegt Frank Clegg. Hoe meer onderzoek ik doe en hoe meer experts ik spreek, hoe meer zorgen ik me maak. In mijn loopbaan heb ik het geweldige voordeel gezien dat technologie kan brengen. Maar ook heb ik het potentiële gevaar gezien wat niet juist geïmplementeerde technologie kan veroorzaken en ik geloof dat onze huidige implementatie van draadloze technologie niet veilig is’.

Frank Clegg
Mijn naam is Frank Clegg. Ik ben de CEO van Canadezen voor Veilige Technologie, een 100% vrijwilligersorganisatie van burgers, ouders en wetenschappers die zich concentreren op de schadelijke effecten van de draadloze technologie. We geven informatie over hoe de draadloze apparaten veiliger kunnen worden gebruikt en werken samen met alle niveaus van de regering om een gezondere omgeving te creëren. Ik zit al meer dan 40 jaar in de technologische branche. Mijn laatste functie was die van president van Microsoft Canada en ik heb gezien welk enorm nut de technologie kan bieden, maar ik heb ook gezien welke schade deze technologie kan aanrichten. Naar mijn mening is onze huidige verwezenlijking van de draadloze technologie niet veilig en ik maak me behoorlijk zorgen voor 5G”.

De voormalige president van Microsoft Canada is sinds 2014 een vooraanstaand pleitbezorger voor draadloze stralingsveiligheid. Hightechleider Frank Clegg is mede-oprichter en CEO van een nieuwe non-profitorganisatie, Canadians for Safe Technology.

Feit
Meer dan 411 wetenschappers hebben de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opgeroepen om de uitrol van 5G op te schorten. Frank Clegg somt een aantal feiten op over de nieuwe technologie:
-5G geeft radiofrequente straling af die wordt opgenomen door het menselijk lichaam;
-de technologie maakt gebruik van millimetergolven, die ook worden gebruikt voor crowd control. Crowd control is het beperken van ongewenst groepsgedrag tijdens bijvoorbeeld voetbalwedstrijden, festivals, popconcerten en andere grote evenementen waarbij veel publiek aanwezig is door de ordeverstoorders zo snel mogelijk uit de ‘crowd’ te halen d.m.v. ‘beamforming’. Beamvorming zijn bundels straling gericht op ordeverstoorders met gebruik makend van speciale antennes, de z.g. phased array antennes. Phased array antennes die de vorm en richting van het stralingspatroon kunnen veranderen zonder de antennes fysiek te verplaatsen.

Het is bewezen dat draadloze technologie en apparaten nadelige gezondheidseffecten hebben zoals:
-slapeloosheid;
-hoofdpijn;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: