Urk in opstand tegen avondklok – De Lange Mars Plus

urk-in-opstand-tegen-avondklok-–-de-lange-mars-plus

24-01-21 08:59:00,

Op meerdere plaatsen in ons land tonen mensen verzet tegen de avondklok van Rutte. Irhuia van ReVrouwlutie maakt hiervan een beeldverslag in Urk op de eerste avond van de invoering. Zij blijft totdat de gewelddadige arm van onze demissionaire dictator op het avondtoneel verschijnt. Kijk en luister naar dit opmerkelijke staaltje van eigengereidheid en vrijheidsdrang zo kenmerkend voor ons land.

Dankzij deze instelling wist Nederland zich gedurende vele eeuwen te ontworstelen aan de overheersing door Spanjaarden, Fransen en Duitsers. De overheersing door een Rutte uit het eigen volk is een nieuwe trend in onze vaderlandse historie, met ReVrouwlutie zitten we op de eerste rij om hiervan getuige te zijn en dit niet te vergeten. De Urkers staan als een van de eersten op tegen het regime van de avondklok.

Hier kan je de pagina van ReVrouwlutie vinden

Post Views: 854  » Lees verder

%d bloggers liken dit: