Waarom lopen ze zo te drammen met die PCR test?

waarom-lopen-ze-zo-te-drammen-met-die-pcr-test?

24-01-21 08:48:00,

pcr test, morgellons, wattenstaafjeSoms kan de waarheid vreemder zijn dan fictie en dat maakt het voor veel mensen dan ook soms moeilijk om te begrijpen. 

Wat, als nu blijkt dat er nog een andere, heel sinistere reden is waarom ze zo graag zoveel mogelijk mensen willen laten testen op corona.

Wanneer je je verdiept in de doelstellingen van de geplande Great Reset dan is een element dat daar veelvuldig naar voren komt, dat men in de nabije toekomst de mens een mengsel wil maken van de originele biologische versie en hard- en software. Met andere woorden, een half mens-half machine wezen.

Klaus Schwab, de Dr. Mengele achter dit alles, doet er dan ook helemaal niet geheimzinnig over.

Schwab: “Sommigen van ons voelen al dat de smartphone een extensie van onszelf is geworden. Wat vandaag de dag nog externe units zijn, van draagbare computers tot virtual reality koptelefoons, zo zullen deze dingen zo goed als zeker implantaten worden in ons lichaam en ons brein”.

Hij gaat verder: “Onderdeel van die technologieën zijn actief implanteerbare microchips die de huid barrière breken. Deze implanteerbare apparaten zullen waarschijnlijk ook helpen om gedachten te communiceren, die nu nog uitgesproken worden, via een ingebouwde smartphone. Onuitgesproken gedachten zullen gelezen kunnen worden, alsmede ook andere signalen”.

Wij schreven dan ook niet voor niets dat de menselijke toekomst niets menselijks heeft als wij deze engerds hun gang laten gaan.

De ultieme uitdaging die er dan ook ligt voor Schwab en consorten is hoe ze de verbinding tussen de mens en internet/AI (the grid) tot stand moeten brengen. Want, om van de mens een programmeerbare unit te maken moet er een verbinding tot stand worden gebracht.

De manier om een dergelijke verbinding tot stand te brengen gebeurt door middel van wat men noemt nanobots. Piepkleine robots die in jouw lichaam bepaalde taken kunnen uitvoeren zonder dat jij daar zelfs maar weet van hebt. Vergis je niet, dit is geen sciencefiction, want dergelijke technieken bestaan inmiddels.

Dit is dan ook de reden van de uitrol van 5G, tegelijkertijd met de uitrol van de nep pandemie.

Een ander fenomeen dat in feite ook in dezelfde categorie Nano robots thuishoort is wat men noemt Morgellons.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: