“5G, de oorzaak van de coronacrisis”? Is de lockdown het gevolg van corona of straling? ad.1.

“5g,-de-oorzaak-van-de-coronacrisis”?-is-de-lockdown-het-gevolg-van-corona-of-straling?-ad1.

25-01-21 03:22:00,

Nieuwe elektrische technologie waar het lichaam geen raad mee weet
Dr. Thomas Cowan: “als er een nieuwe elektrische technologie wordt ingevoerd, zien we een ‘pandemie’ optreden. Er treedt een biologische schokgolf op, waar ons organisme geen raad weet met de belastende, nieuwe situatie. Er gaan dan veel mensen dood en de rest redt het, maar dan wel met een aangeslagen biologie”. Coronavirussen zorgen over het algemeen voor klachten aan de longen en luchtwegen. SARS, MERS en Sars-CoV-2 zijn voorbeelden van coronavirussen.

SARS-CoV-2
De coronapandemie, coronacrisis of COVID-19-pandemie in 2020 en 2021, is de wereldwijde verspreiding van de ziekte COVID-19 en de ingrijpende gevolgen voor de samenleving. De veroorzaker is het SARS-CoV-2, een voor de mens nieuw coronavirus. In december 2019 werd in de Chinese miljoenenstad Wuhan een cluster van symptomen van longontstekingen en van onbekende oorsprong waargenomen. In januari 2020 werd het virus geïdentificeerd als het: SARS-CoV-2 dat soms ook wel aangeduid wordt als het COVID-19-virus, een virus dat de besmettelijke luchtwegaandoening COVID-19 bij mensen veroorzaakt. SARS-CoV-2 is een virusstam uit het geslacht betacoronavirussen uit de onderfamilie van coronavirussen. Een betacoronavirus (β-CoV or Beta-CoV) is een van de vier geslachten uit de onderfamilie Orthocoronavirinae (coronavirussen), familie Coronaviridae en de orde Nidovirales. In de maanden daarna raakten wereldwijd miljoenen mensen besmet, zo ook in Nederland. De virus is van zoönotische oorsprong wat betekend dat het  de ziekte of infectie van nature overdraagbaar is van gewervelde dieren dieren op mensen.

SARS-C0V-2 in Nederland
Begin 2020 werd SARS-CoV-2, het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt, voor het eerst in Nederland geconstateerd. De eerste besmetting werd op 27 februari 2020 vastgesteld bij een inwoner van de Brabantse gemeente Loon op Zand. Er waren achteraf echter eerder, al personen in Nederland besmet.

De geschiedenis van pandemieën in de 20ste eeuw
In de twintigste eeuw heeft de wereld drie keer met een grieppandemie te maken gehad. Namelijk de:
-Spaanse griep (1918-1920)
-Aziatische griep (1957)
-Hongkonggriep (1968).

In begin van de 21ste eeuw  heeft Nederland al twee keer met een pandemie te maken gehad. Namelijk de:
-Mexicaanse griep (van 11 juni 2009 tot augustus 2010);
-Coronapandemie (van 11 maart 2020 tot………).

Ad. A: de Spaanse griep en radioverbindingen
Dat gebeurde in 1918 met de Spaanse griep,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: