5G is niet oké.

5g-is-niet-oke.

25-01-21 02:17:00,

Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. 4G, als opvolger en naast het gebruik van 2G en 3G. Nu (in coronatijd) komt het nieuwe 5G vooral van pas voor contact tracin* en crowd control**.

* I.V.M de coronacrisis in 2020/2021 is in elke gemeenschap, dorp en plaats in Nederland, een gemeenschappelijke database voor het volgen van de besmettingen. Het draadloos gebruik (5G) komt dus wel heel goed uit!

** Het idee achter crowd control is om volksoplopen of militaire concentraties uiteen te kunnen jagen door bestraling met een dosis straling als vervanging van het waterkanon) die sterk genoeg is om kortstondige pijnsensaties bij de bestraalden op te roepen. De pijn aan de huid moet personen er toe brengen om de straal uit te vluchten!

De bedoeling van 5G
Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij. AI* bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen. Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten.

*AI= artificiële intelligentie (AI) of kunstmatige intelligentie (KI).

In werkelijkheid resulteert dit 5G-netwerk in meer antennes, dicht bij huis, hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens & milieu en een Big Brother die overal meekijkt en -luistert.

“Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder biologische veiligheidstesten moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”
                                                Prof. Dr. Martin Pall.

5G is niet oké
5G geeft in vergelijk met de vorige netwerken, 2G, 3G en 4G nog:
-meer straling;
-meer antennes en hogere frequenties;
-meer hacking en spionage:
-meer energieverbruik;
-meer big brother;
-minder gezondheid:
-minder bomen & bijen;
-een minder goed klimaat;
-minder veiligheid  & privacy;
-minder privacy.

Gevaren van draadloos gebruik
De gevaren van draadloze communicatie zoals 5G zijn;
-dat mensen ongevraagd bestraald worden. Hierdoor blijvend ziek kunnen worden;
-dat opt-out niet mogelijk is. Het opt-outsysteem is een controversieel systeem voor het op grote schaal verzenden van ongevraagde periodieke e-mail (spam).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: