Verdwenen na vaccinatie: Waar is verpleegster Tiffany Dover? – Frontnieuws

verdwenen-na-vaccinatie:-waar-is-verpleegster-tiffany-dover?-–-frontnieuws

25-01-21 08:22:00,
© Chattanooga Memorial Hospital
De enscenering in het ziekenhuis in Chattanooga, Tennessee ging grondig mis. Op 18 december deed verpleegster Tiffany Dover een schietgebedje voordat ze trots een van de eersten werd die tegen Covid-19 werd ingeënt. Kort daarna stortte ze voor de camera in elkaar, maar ze herstelde en gaf een interview. Met uitzondering van een video is er sindsdien echter geen teken van leven meer geweest, waardoor de geruchtenmolen wordt aangewakkerd. Het Oostenrijkse dagblad Wochenblick heeft sindsdien talrijke brieven ontvangen van lezers die geïnteresseerd zijn in het lot van de jonge verpleegster en willen weten hoe het verder is gegaan.

Het verhaal is op zijn zachtst gezegd vreemd. Om dit te verdoezelen, is de hele machinerie van censuur in werking gezet. Legioenen “factcheckers” hebben hun vingers blauw getypt om beweringen te ontkrachten dat de jonge verpleegster kort na de vaccinatie was overleden. Vreemd genoeg zijn de video’s die daar naar verluidt het bewijs van leverden nu ook op zwart op de pagina’s van ‘factcheckers’, zoals het bekende persbureau Reuters. Dit is niet helemaal begrijpelijk, want na enig onderzoek blijken de video’s in kwestie ook uit andere bronnen te kunnen worden gevonden op het door censuur geplaagde Google-platform “YouTube”:

Nurse faints after getting COVID vaccine

Critical care nurse at CHI Memorial explains her fainting after COVID-19 vaccine

Daarna kwam er geen actie of reactie van de verpleegster op social media, waarop zij eerder zeer actief was geweest.

Tiffany Dover’s profiel op Facebook

Tiffany Dover’s profiel op Instagram

Haar profielen zijn sinds de publieke schok-vaccinatie volledig verlaten. Niemand modereert ze, niemand plaatst nieuwe inhoud online. Alleen de commentaren nemen dagelijks toe. Dit is heel vreemd, want met slechts één nieuwe foto, kunnen alle geruchten ontkracht worden. Het Instagram-account was sinds 21 december uitgeschakeld, maar is sinds enkele weken weer in de lucht. Het is niet bekend wie het account in de tussentijd had afgesloten.

Berichten van het ziekenhuis zijn gewist

Het CHI Memorial ziekenhuis, waar de verpleegster werkzaam is of was, heeft een verklaring op zijn Facebook-pagina vrijgegeven. Ook dit is nu niet meer te vinden. Een link ernaar is bijvoorbeeld te vinden hier bij “Mimikama’s” factchecking.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: