“5G, de oorzaak van de coronacrisis”? Is de lockdown nu het gevolg van corona of straling? Ad.2.

“5g,-de-oorzaak-van-de-coronacrisis”?-is-de-lockdown-nu-het-gevolg-van-corona-of-straling?-ad2.

26-01-21 09:37:00,

                         “want virussen reageren op elektromagnetische velden”.                                                                                                                                                               Dr. Thomas Cowan.

In 1997 stelden wetenschappers van het Instituut voor Experimentele Geneeskunde in Rome vast dat: “blootstelling aan een 50 Hertz (Hz) elektromagnetisch veld activering induceert van het Epstein-Barr-virus( Herpesvirus) genoom in latent geïnfecteerde menselijke cellen”. Dat een virus geactiveerd kan worden door elektromagnetische velden is dus bekend uit onderzoek.

http://stralingsleed.nl/blog/5g-de-oorzaak-van-de-coronacrisis-is-de-lockdown-het-gevolg-van-corona-of-straling/ Ad.1.

Twintigste eeuw
Met ingaan van 1 januari 2020 zullen alle 48 lidstaten de aanbeveling van de CEPT (Conférence européenne des administrations des postes et télécommunications) op volgen en toestaan dat 57-71 GHz wordt gebruikt wordt voor 5G zonder vergunning. In juli 2020 werd een internationale studie gepubliceerd waarin de mogelijkheid werd onderzocht of 5G millimetergolven corona-achtige DNA structuren kunnen veroorzaken. Deze publicatie werd binnen een maand teruggetrokken. De conclusie van het onderzoek luidde als volgt: “5G millimetergolven zouden goede kandidaten kunnen zijn om toe te passen bij het construeren van virusachtige structuren zoals Coronavirussen (COVID-19) in cellen.”

Dit onderzoek lijkt te bevestigen dat er een verband is tussen virussen en kunstmatige elektromagnetische velden (EMV). EMV gegenereerd door alle draadloos gebruik. Als millimetergolven in staat zijn Corona-achtige structuren te veroorzaken, dan is dat reden tot grote zorg. Met ingaan van 1 januari 2020 is het in 48 lidstaten namelijk toestaan dat 57-71 GHz (60 GHz) wordt gebruikt voor 5G zónder een vergunning, dus ook in Nederland.

Het gebruik van 60 GHz mag zonder vergunning
De energie van het 60 GHz signaal, dat zonder vergunning gebruikt wordt, wordt voor 98% direct geabsorbeerd door zuurstof. Hierdoor ontstaat in de bundel straling een zuurstoftekort. Er ontstaan reacties van de straling met de zuurstof. Het introduceren van deze frequentie kan dus grote gevolgen hebben met name een zuurstof tekort voor iedereen en alles.

Straling vermindert de gezondheid
Bekend is dat EMV (elektromagnetische velden of straling) het immuunsysteem kan verlagen. Het Bio Initiative Rapport concludeert hierover: “Er is substantieel bewijs dat EMV ontstekingsreacties en allergiereacties kunnen veroorzaken en de normale immuunfuncties kunnen veranderen, op toegestane niveaus volgens de huidige normen voor de veiligheid.” Door wifi gaan schimmels echter harder groeien en geven meer toxines af. Bij 1800 MHz frequenties kan longschade ontstaan. Elektromagnetische straling wordt geabsorbeerd door moleculen. 2.4 GHz (wifi en de magnetron o.a.) verminderen het aantal watermoleculen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: