David Rasnick: Nieuwe Stam van het Coronavirus, of een Grote Oplichting?

david-rasnick:-nieuwe-stam-van-het-coronavirus,-of-een-grote-oplichting?

26-01-21 01:19:00,

David Rasnick: Nieuwe Stam van het Coronavirus, of een Grote Oplichting?
Hoe diep gaan de leugens?door Jon Rappoport – 25 Januari 2021

David Rasnick, gepromoveerd chemicus, met een lange staat van dienst in de farmaceutische industrie (Abbott, Prototek, Arris), brak met de officiële wetenschap en was voorzitter van Rethinking AIDS: de groep voor de wetenschappelijke herwaardering van de HIV-hypothese. Hij was lid van het presidentiële AIDS-adviespanel van Zuid-Afrika.

Hier is een recente explosieve verklaring van Rasnick over SARS-CoV-2 en HIV. Het analyseren ervan levert een baanbrekende onthulling op:

“Virussen zijn onstabiel, RNA [b.v. SARS-Cov-2] virussen in het bijzonder. Ze zijn zo onstabiel dat er niet zoiets bestaat als een on-gemuteerd RNA-virus. Ze zijn als sneeuwvlokken, geen twee zijn identiek.”

“HIV is een RNA-virus met 9.800 nucleotiden. Je kunt het HIV Sequence Compendium hier downloaden:”

“In het voorwoord staat:”

“‘Het aantal [genetische] sequenties in de HIV-database neemt nog steeds toe. In totaal waren er eind 2017 812.586 sequenties in de HIV Sequence Database, een toename van 8,5% sinds het jaar daarvoor.”

“Geen van de sequenties van het wereld vernietigende [sarcasme], computer gegenereerde corona virus met zijn ongeveer 30.000 nucleotiden, zijn identiek.”

“De virusmaniakken gebruiken computers om de menagerie van sequenties te vergelijken om tot ‘Een Consensussequentie’ te komen voor HIV, Corona virus, en al de rest. De consensussequentie bestaat op twee plaatsen: in computers en in reeksen RNA gesynthetiseerd in het lab.”

“Zelfs consensussequenties zijn niet stabiel. Verschillende groepen, die verschillende computeralgoritmes gebruiken, komen steevast met verschillende ‘consensus sequenties’.”

De implicaties van Rasnicks verklaring zijn enorm.

Ten eerste, vergeet het idee dat SARS-Cov-2 één genetische sequentie heeft.

En deze meervoudige sequenties worden niet samengesteld door door een magische microscoop te kijken. Ze worden samengesteld door computerprogramma’s met vooraf ingestelde algoritmes.

Met andere woorden, de sequenties worden opgebouwd door veronderstellingen (geen bewijs) die in de algoritmen zijn ingebed.

Elk vaccin dat voor SARS-Cov-2 wordt ontwikkeld (zelfs als je gelooft in de theorie over hoe vaccins zouden moeten werken) zou tot taak hebben immuniteit op te wekken tegen een virus dat voortdurend muteert – niet slechts één gemuteerde stam, maar eindeloos veel mutaties.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: