Is deze Covad- pandemie gepland? Is dit doelbewust gebeurd?

is-deze-covad-pandemie-gepland?-is-dit-doelbewust-gebeurd?

26-01-21 09:37:00,

De Rockefeller Foundation is een vooraanstaande filantropische instelling, die op 14 mei 1913 werd opgericht door de oliemagnaat John D. Rockefeller, John D. Rockefeller jr. en Frederick Taylor Gates, een adviseur van de eerstgenoemd, in New York. Het doel van de stichting is “het welzijn van de mensheid in de hele wereld bevorderen”. Het is een van de invloedrijkste (niet-gouvernementele organisatie), NGO ’s in de wereld. De organisatie is gevestigd in New York en is een niet-gouvernementele organisatie (ngo), organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich op een of andere manier richt op een verondersteld maatschappelijk belang.

Te lezen valt, volgens de Rockefeller Foundation,  dat deze Covad-19 pandemie is gepland. Al jaren geleden. Volgens de Rockefeller Foundation moet deze wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen. Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust van zijn dat dit zo is. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden en zijn de slaven van de machtshebbers. Er komt een kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, wat een heel nieuwe dimensie van controle zal openen. Maar dit is onschuldige mensen voor de gek houden! Trap er niet in.

Bewijzen dat de pandemie gepland is
Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, hebben namelijk tijdens een nationale persconferentie in 2020, een schokkende verklaring afgelegd dat: ‘de corona-paniek een toneelstuk is. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’ Deze grote medische groep artsen publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. De ‘Artsen voor Informatie’ worden gesteund door meer dan zesduizend professionals en deskundigen.

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet is
De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: