Merck stopt ontwikkeling COVID-vaccins: “Het is effectiever om het virus op te lopen en er vervolgens van te herstellen”

merck-stopt-ontwikkeling-covid-vaccins:-“het-is-effectiever-om-het-virus-op-te-lopen-en-er-vervolgens-van-te-herstellen”

26-01-21 06:02:00,

Het gaat helemaal fout met de injectie van de wereldpopulatie, ook al is het maar een test. De farmaceut Merck heeft een persberichtje uitgegeven, waar de MSMedia uiteraard geen boodschap aan hebben. Het “heruitvinden van het wiel” is uiteraard fake nieuws.

Vaccinproducent Merck is gestopt met de ontwikkeling van twee coronavirusvaccins. De farmaceutische reus verklaarde dat zij na uitgebreid onderzoek tot de conclusie was gekomen dat de vaccins minder bescherming bieden dan infectie met het virus zelf en de ontwikkeling van antilichamen.

Volgens het bedrijf werden de vaccins V590 en V591 “goed verdragen” door de testpatiënten, maar veroorzaakten ze een “inferieure” reactie van het immuunsysteem in vergelijking met een natuurlijke infectie.

Het bedrijf zei dat het zich in plaats daarvan zal concentreren op onderzoek naar therapeutische geneesmiddelen genaamd MK-7110 en MK-4482.

Deze geneesmiddelen zijn bedoeld om patiënten te beschermen tegen de schade die wordt veroorzaakt door een overactieve immuunrespons op het virus.

Dus geen vaccin maar (preventieve) medicatie?

Weer een leuk bericht voor Dr. Rob Elens en zijn medestanders.

Hoe lang gaat het nog duren voordat ook de op leugens gebaseerde vaccinatie farce onderuit wordt geschoffeld door “vandalen en relschoppers”!

Share this:

Vind ik leuk:Like Laden… Gerelateerd  » Lees verder

%d bloggers liken dit: