MINSK 2021 Restaurant with HISTORIC view!

minsk-2021-restaurant-with-historic-view!

26-01-21 01:37:00, Omdat wij ’s avonds gedwongen thuiszitten, de restaurants gedwongen zijn te sluiten, kunnen we enkel naar Belarus kijken, als we actuele beelden willen zien, van hoe het is om in een restaurant te zijn, met wat small-talk. Video ge-uploaded 23 Januari 2021.
Valt het trouwens op, hoe het kapot maken van zaken door relschoppers, waarvan niet eens duidelijk is of het staats-gestuurden of spontanen waren, zoveel aandacht en verbolgenheid krijgt, maar het kapot maken door Rutte van hele winkelstraten, sectoren, horeca en leisure, niet een dag, maar inmiddels al een jaar lang, nagenoeg geen kritiek krijgt? Loekashenko, laat in tegenstelling tot Rutte, zijn horeca, en het sociale leven van mensen, met rust en sloopt het niet, zoals Rutte die heel veel kapot maakt.

Café-Restaurant Berezka, op de Onafhankelijkheidsweg in het centrum van Minsk. Doordeweeks geopend van 12:00 tot 00:00; op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 02:00 uur. Foto is archief-foto.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: