Oproep aan de politie (van een voormalig forensisch arts) – CSTV

oproep-aan-de-politie-(van-een-voormalig-forensisch-arts)-–-cstv

26-01-21 08:32:00,

Oproep aan de politie!

De Nederlandse politie heeft het hart op de goede plaats. Ik kan het weten want ik heb 10 jaar als forensisch arts gewerkt voor de politie in regio Den Bosch en regio Arnhem.

Geen kwaad woord daarom over onze politie. Toen mijn kinderen op school werden geïndoctrineerd dat onze politie racisten zijn (1) was ik laaiend. Ik heb als reactie hierop een verontwaardigde brief geschreven naar de directrice van de school van mijn kinderen.

De politie is er om de maatschappij en het volk te beschermen en ik zie het zijn van een politieagent als een eervolle baan. Als mijn kinderen later agent willen worden zal ik trots op ze zijn. (zelf ben ik helaas gezakt voor de conditietest)

Toch nu een puntje van kritiek op de politie. We hebben het natuurlijk over de Romeo’s.

In de media worden de demonstranten weggezet als complotgekkies en oproerkraaiers. Gewoonlijk worden er alleen de meest wereldvreemde vogels in beeld gebracht door de NOS, daarmee suggererend dat de hele groep bestaat uit wereldvreemde types en relschoppers. Dit is het welbekende framen, inmiddels het handelsmerk van de media en de NOS.

In werkelijkheid bestaat deze demonstrerende groep uit voornamelijk vredelievende en vaak goed belezen mensen. (2) Deze mensen demonstreren voor de vrijheid van Nederland, de toekomst van mijn, en jullie kinderen. Inmiddels hebben zich helaas enkele oproerkraaiers aangesloten, dat doet tuig die zich verveelt.

Het nut van lockdowns is omstreden, en dan druk ik mij nog zacht uit. Dat de maatregelen erger zijn dan de kwaal kan niemand met gezond verstand meer ontkennen. Iedereen die alle voor- en nadelen op een rij zet en toch nog in staat is de maatregelen te steunen zit nog in de angst, onterechte angst. Men moet namelijk alle logica tot Olympische proporties kunnen laten oprekken om nog achter de avondklok te staan. Ik onderschrijf daarom de intenties van de demonstranten volledig en vind dat zij het recht hebben om hier aandacht voor te vragen en de vrijheid terug te eisen.

Iedereen weet inmiddels dat de demonstraties vanuit de politie worden opgehitst door undercoveragenten, Romeo’s in de volksmond. De filmpjes circuleren inmiddels volop op social media en er is een mooie collage te vinden op deze website. Door deze Romeo’s escaleert de situatie extra en onschuldige mensen worden mede het slachtoffer.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: