Steeds meer mensen krijgen door dat we in de maling genomen worden: rellen in scene gezet

steeds-meer-mensen-krijgen-door-dat-we-in-de-maling-genomen-worden:-rellen-in-scene-gezet

26-01-21 01:18:00,

Problem, Reaction, Solution

Het is maandagochtend en social media is even haar censuur functie verloren, want massaal mag er opgeroepen worden om te rellen. Grapperhaus en burgemeesters komen bijeen om de filmsets te bespreken. De ingehuurde jongeren en Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) worden opgeroepen naar demonstratielocaties te komen en de fotograven en camera’s staan klaar om de nep confrontatie echt te doen lijken.

Door de afdeling inbeslaggenomen auto’s worden enkele afgeschreven auto’s op strategische punten neergezet, zodat de ingehuurde relschoppers een fikkie kunnen stoken om het nog spannender te doen lijken en het vuurwerk wordt aan de relhuurlingen uitgedeeld. Enkele toch al failliete winkelpanden worden klaar gemaakt voor gemakkelijk plunderen (de eigenaar krijgt een leuke vergoeding van de staat) en ook daar staan de cameraploegen klaar inclusief enkele IMB’ers die wat telefoonopnames maken voor de geloofwaardigheid.

Een scenario dat zomaar eens de waarheid zou kunnen zijn als u het even goed tot u door laat dringen.

Steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat we met een nepshow te maken hebben, waarmee via de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution’ het probleem gecreëerd wordt om een politiestaat neer te zetten en het leger in te kunnen zetten.

Onderstaande Facebook post werd al meer dan 75 duizend keer bekeken. Dat geeft hoop. Het wordt echter tijd om nog veel massaler te gaan delen.

Geert Wilders en Thierry Baudet mogen nog een beetje doen alsof ze oppositie voeren, maar dat is ongeveer te vergelijken met de journalisten tijdens de persconferenties (voorlees stukjes) van Seyss-Inquart Rutte en Heinrich De Jonge Himmler, die alleen maar vragen stellen in de trant van “Kan het allemaal niet wat strenger en sneller?

Geert Wilders riep gister dan ook al om het leger en Thierry Baudet is al druk met stemmenwinnen voor de verkiezingen van 17 maart aanstaande, die waarschijnlijk uitgesteld gaan worden wegens een zelfgeschapen noodtoestand; verkiezingen waarvan men nu toch wel eens door mag hebben dat die een totale farce zijn.

De relletjes zijn van a tot z in scene gezet en natuurlijk heeft de staat een verhaal bij de nieuwe term Romeo’s: “Dat zijn gewoon undercover agenten die vervelende jongens arresteren. Daarvoor moet je wel undercover zijn“.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: