Mark Rutte verraadt Nederland voor Klaus Schwab (WEF) – Interessante Tijden

mark-rutte-verraadt-nederland-voor-klaus-schwab-(wef)-–-interessante-tijden

27-01-21 12:35:00,

Landverrader en pathologische leugenaar Mark Rutte

Bij wie ligt de loyaliteit van het Rutte-regime en de Europese Commissie? Bij James Bond-boef Klaus Schwab (World Economic Forum) en zijn ‘Great Reset’: de machtsovername door de < 1% prive-jetset die een George Orwell-maatschappij installeert als vervanging van de huidige, wat Joe Biden ‘Build Back Better’ noemt. Naar de slagzin van Bill Clinton die ook al op de lippen lag van Boris Johnson.

Ursula, de berin van Klaus

Wereldregering, Utopia. Trump lijkt even opgeruimd, de weg is vrij, en we zijn als Nederlands volk dus goed de lul.

Het is nu ook officieel, zo kun je opmaken uit de toespraak van Eurocommissaris Ursula von der Leyen voor het World Economic Forum. Als voormalig bestuurslid van World Economic Forum voert Von der Leyen het plan van haar vroegere baas/maatje uit.

Je kunt de nieuwe economie ‘Surveillance Capitalism’ noemen, zie ons filmpje over SDG9. Ursula betekent overigens letterlijk ‘vrouwelijke beer’. Het World Economic Forum is haar beerput.

2030, ons 1984
De wens tot wereldregering is al zo oud als het Romeinse rijk. Nu zie je de uitrol van een oud technocratisch script dat al decennia in vorming is onder vlag van de Verenigde Naties. George Orwell wist hoe de technocratische elite van zijn tijd (1948) dacht, toen hij 1984 schreef.

Bekende technocraten toen waren John Maynard Keynes (‘New Deal’, nu ‘Green Deal’) en Julian Huxley, de eerste Unesco-directeur en eugeneticus- transhumanist. Zijn broer Aldous Huxley wist waar die met zijn geestverwanten naar streefde; Brave New World.

Trek een denkwijze over mens en wereld door naar de toekomst met hoogstaander technologie, wees begenadigd schrijver als Orwell (Erik Blair) en je weet wat voor maatschappij je krijgt wanneer die denkwijze macht opbouwt.

Die macht bouwden ze ondermeer op via de Verenigde Naties met de CO2-agenda, via ontelbare ngo’s.

Ken je klassieken, ken je (natuurlijke) historie. Wees niet langer een rund. Ga zelf op onderzoek uit, in plaats van je te laten voorliegen door progressieve nepintellectuelen van D66 of erger, die zich met een politieke voorhoede identificeren (‘kwaliteitsjournalistiek’).

De ‘regse’ media als De Telegraaf zijn overigens geen haar beter.

De massamedia kun je zien als een samenzwering van domheid, volgzaamheid en intellectuele luiheid, ook de krant waar ik ooit (2001) mijn eerste wetenschapsjournalistieke artikel voor schreef: Het Parool.

Massa-opsluiting is gezondheid, waarheid is ‘desinformatie/complottheorie’

Oorlog is vrede,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: