Regime Rutte bouwt met rellen verder aan gevangeniscomplex Nederland – De Lange Mars Plus

regime-rutte-bouwt-met-rellen-verder-aan-gevangeniscomplex-nederland-–-de-lange-mars-plus

27-01-21 10:52:00, Beeld 123rf – Gevangen in angst

Het demissionaire regime van de heer Rutte voert een tactische oorlog om de avondklok nog verder te kunnen uitbreiden. Aan de hand van enkele voorbeelden is het duidelijk welk spelletje de demissionaire dictators spelen. De sociale media spelen een cruciale rol. Nederland wordt verbouwd tot een openbare gevangenis.

Censuur

De vrije media kennen als geen ander de kracht van de censuur. Als een van de leden van dit clubje kan ik daarover persoonlijk mijn verhaal doen. Kenmerk van de censuur is dat onze artikelen verdwijnen tot in de laagste regionen van de zoekmachines. Ja dit is meervoud, de zoekprogramma’s worden vrijwel allemaal indirect gecontroleerd door de overheid, niet alleen Google.

Daarnaast weet bijna iedereen zo langzamerhand dat artikelen over het virus en met name de video’s hierover kunstmatig verdwijnen of belaagd worden door het trollenleger van de regering. Probeer eens wat artikelen te vinden hierover.

Hetzelfde geldt voor de vreedzame demonstraties van de afgelopen maanden. Vreedzaamheid is niet wat het regime wenst. Met andere woorden dat wat voor de Bende van Rutte onwenselijk is weren de sociale media tot op bitsniveau.

Geweld

Opvallend feit is dat filmpjes over geweld echter vrijwel ongecensureerd circuleren op de asociale media. Vergelijk dat eens met de video’s over vaccinaties, deze moet je met een zaklamp zoeken en dan nog lijkt het alsof ze verdwenen zijn.

Op dit moment, zeg maar sinds de gewelddadige explosie van de politie op het Museumplein van 17 januari, is geweld de topic op het internet.

Al deze beelden zetten voor- en tegenstanders van de vrijheidsbeperkende maatregelen, in de volksmond coronamaatregelen genoemd, op scherp.

Lockdowns

Laten we nog even terugkijken naar de manier waarop de lockdowns ingevoerd zijn. Rutte en zijn club wachten totdat de Kamer strengere maatregelen eist.

Met andere woorden door tal van berichten, denk nog maar eens aan de dagelijkse sterftecijfers van vermeende covid-19 patiënten, het aantal resterende IC-units en de positieven van de PCR-testen laat Rutte de bevolking strengere maatregelen eisen.

Aanvankelijk stelt Rutte zich terughoudend op, de vrijheid levert hij quasi niet graag in,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: