CØVID: Als ze het virus nooit geïsoleerd hebben, hoe kunnen ze dan een vaccin maken? . door Jon Rappoport – 27 Januari 2021

covid:-als-ze-het-virus-nooit-geisoleerd-hebben,-hoe-kunnen-ze-dan-een-vaccin-maken?.-door-jon-rappoport-–-27-januari-2021

28-01-21 11:23:00,

CØVID: Als ze het virus nooit geïsoleerd hebben, hoe kunnen ze dan een vaccin maken?door Jon Rappoport – 27 Januari 2021

Antwoord: Dat kunnen ze niet.

“Maar…maar, zie je, we nemen een stukje RNA, en we injecteren het in de persoon, en het RNA dwingt de cellen om een eiwit te produceren dat erg lijkt op een eiwit in $ARS-CoV-2…en dan komt het immuunsysteem in een stroomversnelling en produceert antilichamen tegen DAT eiwit, en DAN is de persoon immuun geworden voor het virus…”

Sorry, geen gokwerk.

Zoals ik al maanden aan het aantonen ben, is er geen bewijs dat $ARS-CoV-2 bestaat. Daarom kan niet worden aangenomen dat “het stukje RNA” dat wordt geïnjecteerd, gerelateerd is aan “het virus”.

Daarom wordt het eiwit dat de cellen in het lichaam produceren alleen maar BEVESTIGD gelijk te zijn aan een eiwit in het onbewezen “$ARS-CoV-2.”

Er is geen KENNIS hier.

Dat stukje RNA dat in het lichaam wordt geïnjecteerd – waarom zouden we aannemen dat het iets te maken heeft met een virus met de naam $ARS-CoV-2, terwijl niemand een geïsoleerd exemplaar van dit “$ARS-CoV-2” heeft?

We zouden het niet moeten aannemen.

Daarom is alles wat er in het lichaam gebeurt, na de injectie, voor de hand liggend. Waar reageert het immuunsysteem op?

Waarom zou je überhaupt moeite doen om een vaccin tegen een virus te maken als je het virus niet hebt?

Er zijn verschillende manieren om deze absurditeit aan te pakken, en ze komen allemaal op hetzelfde neer: geen aantoonbaar virus, vergeet het vaccin.

Ik blijf maar analogieën bedenken om de waanzin van de CØVID virologen uit te leggen–

“Drie treinen botsten gisteravond op elkaar buiten Chicago. Onderzoekers die vanochtend ter plaatse kwamen, vonden geen wrakstukken. Maar ze blijven erbij dat de botsing resulteerde in een enorme explosie. Het publiek wordt gewaarschuwd weg te blijven van de afgezette zone.”

Die fantasievolle illustraties zijn MINDER extreem dan: “We hebben net een vaccin vrijgegeven voor een virus dat we nooit ontdekt hebben.”

Zoals ik in andere artikelen en interviews heb uitgelegd, brengt het “ontdekken” van de genetische sequentie, de structuur van het vermeende $ARS-CoV-2, allerlei gissingen met zich mee.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: