Een “massamoord”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties – Frontnieuws

een-“massamoord”:-53-doden-in-gibraltar-sinds-het-begin-van-de-vaccinaties-–-frontnieuws

28-01-21 10:39:00,
Foto via Wochenblick/Freepik
Er komt geen einde aan het wereldwijde, verontrustende nieuws over “mensen die stierven aan of in verband met” de Covid-19 vaccinaties. Nu was er ook in het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland, in het Britse Gibraltar, een enorme golf van sterfgevallen in het kielzog van de Pfizer/Biontech-vaccinatie, meldt Wochenblick.

Binnen 10 dagen na het begin van de vaccinaties werden niet minder dan 53 sterfgevallen geregistreerd onder de eerder gevaccineerde patiënten. Intussen spreken familieleden en getuigen van de gebeurtenissen van een “massamoord”.

Alle sterfgevallen deden zich voor sinds de inenting van de eerste partij van 5.850 doses die op 9 januari door het Britse leger waren ingevlogen. Alle dodelijke slachtoffers (behalve drie in het weekend) waren bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen in Gibraltar, waar zondag nog 130 actieve gevallen van Covid-19 waren. De meeste doden waren tussen begin 70 en 90 jaar.

Volgens een beproefd patroon haasten de autoriteiten zich om de schuld van de sterfgevallen in de schoenen van Corona te schuiven, en niet van vaccinatie, aldus lokale berichten. Alle gevallen werden officieel geregistreerd als “Covid-19 sterfgevallen”. Het lijkt echter statistisch meer dan onwaarschijnlijk dat dit de werkelijke doodsoorzaak is: Gibraltar, dat slechts vijf kilometer lang is en ongeveer 32.000 inwoners telt, had vóór 9 januari van dit jaar vrijwel geen doden ten gevolge van Corona – en heeft tot dusver slechts 17 sterfgevallen geregistreerd sinds de pandemie iets minder dan een jaar geleden begon. Het sterftecijfer van Gibraltar ligt dus extreem lager dan dat van Groot-Brittannië en zelfs dat van buurland Spanje, wat niet te wijten is aan een isolement van de kolonie: Spaanse forenzen bleven dag in dag uit ’s morgens in Gibraltar aankomen en ’s avonds weer vertrekken.

Huidige golf van sterfgevallen als gevolg van vaccinaties?

Het feit dat het aantal Covid-sterfgevallen na de vaccinaties binnen enkele dagen meer dan verdrievoudigd is, bevestigt een aanname dat zich ook in Groot-Brittannië steeds duidelijker opdringt: Dat de huidige toename van sterfgevallen (althans een niet onaanzienlijk deel daarvan) helemaal geen “tweede golf” Covid-sterfgevallen zijn, maar sterfgevallen ten gevolge van vaccinatie. Het Verenigd Koninkrijk heeft momenteel het hoogste dagelijkse sterftecijfer voor Covid aller tijden, aanzienlijk hoger dan in de “eerste golf”. Dit alles ondanks de significant hogere vaccinatiegraad van de bevolking die nu is bereikt en ondanks verhoogde quarantaine- en beschermende maatregelen voor ouderen en zorgpatiënten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: