39-jarige verpleeghulp Janet sterft ‘binnen 48 uur’ na verplicht coronavaccin

39-jarige-verpleeghulp-janet-sterft-‘binnen-48-uur’-na-verplicht-coronavaccin

29-01-21 03:46:00,

Homepagina » Mens en Dier » 39-jarige verpleeghulp Janet sterft ‘binnen 48 uur’ na verplicht coronavaccin

in Mens en Dier
29 januari 2021 14:00

Een 39-jarige vrouw uit het noorden van de Amerikaanse staat Ohio is plotseling overleden, minder dan 48 uur nadat ze een coronavaccin had gekregen. Haar werkgever had het verplicht gesteld.

Janet L. Moore, die als verpleeghulp werkte in een verzorgingstehuis, werd op 31 december levenloos gevonden in haar auto, vertelt haar broer Jacob Gregory aan LifeSiteNews. “Ze kwam thuis van haar werk en stierf toen ze de oprit opreed. Volgens haar buren voelde ze zich vlak na de inenting niet goed. Ze was misselijk en had last van migraine. Binnen 48 uur was ze dood.”

Gregory denkt dat zijn zus het Pfizer-vaccin heeft gekregen, maar weet dat niet 100 procent zeker. Hij bevestigde dat ze het moest nemen voor haar werk. Gregory weet niet of haar werkgever haar onder druk heeft gezet om de prik te halen, dus of er bijvoorbeeld werd gedreigd met ontslag.

Niet goedgekeurd

Een ander verzorgingstehuis heeft daadwerkelijk mensen ontslagen die het coronavaccin weigerden. Zo’n 10 medewerkers van een bejaardentehuis in de staat Wisconsin moesten hun biezen pakken als gevolg van het beleid, en 27 medewerkers schreven een klachtenbrief.

Ze maakten zich vooral zorgen over gevaarlijke, onbekende bijwerkingen en wilden geen coronavaccin nemen dat niet goedgekeurd is door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. Hoewel ze zijn toegelaten voor noodgebruik, zijn deze vaccins niet volledig goedgekeurd.

In een document van de FDA worden de mogelijke bijwerkingen van een coronavaccin opgesomd, waaronder beroertes, encefalitis, auto-immuunziekte, geboorteafwijkingen, ziekte van Kawasaki en sterfte. De prikken zijn inmiddels gelinkt aan tenminste 181 sterfgevallen in de Verenigde Staten, aldus LifeSiteNews.

Breder onderzoek

Gregory zei dat zijn zus voor zover hij weet geen onderliggende aandoeningen had die bijgedragen kunnen hebben aan haar vroegtijdige dood. Hij zei ook dat Janet het coronavirus al had gehad voordat ze gevaccineerd werd.

De resultaten van de autopsie worden pas over 14 weken verwacht. Dit heeft te maken met een ‘breder onderzoek’ dat nog loopt, legde Gregory uit.

[LifeSiteNews]

4.9
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze informatie waardevol?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: