Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona – Frontnieuws

bill-gates:-spoedig-een-geheel-nieuwe-pandemie-die-tot-tienmaal-erger-is-dan-corona-–-frontnieuws

29-01-21 10:27:00, © Greg Rubenstein (CC BY 2.0)
De Coronacrisis is nog niet voorbij – althans niet in politiek opzicht – en nu al duikt het volgende “zeer gevaarlijke” virus op. De vaccinproducenten zijn nog maar net begonnen met het leveren van een vaccin of in het Verenigd Koninkrijk is een mutant van het Coronavirus opgedoken die naar verluidt nog “veel gevaarlijker en veel besmettelijker” is dan het SARS-CoV2-virus.

Van Bill Gates is ook al een tijdje niets meer vernomen, maar nu is hij weer opgedoken. Hij wees erop dat we vrij spoedig een geheel nieuwe pandemie zouden meemaken, die tot tienmaal erger zou zijn dan Corona. Hij voegde eraan toe dat de hele mensheid hier nog niet op voorbereid was.

Intussen worden de mensen over de hele wereld langzaam “pandemie-moe” en beseffen zij steeds meer dat zij door politici worden misleid en dat (volgens Merkel, die zelf politieke redenen aanhaalde op het Wereld Economisch Forum) hun fundamentele rechten en vrijheden om politieke redenen zijn afgenomen. Dan is er een interventie en een herinnering nodig van de vaccinatiepaus Bill Gates, die reeds aan het begin van de Coronapandemie sprak over het feit dat 7 miljard mensen moesten worden gevaccineerd om de “gevaarlijke pandemie” eindelijk te boven te komen, schrijft Watergate.

Nu is het vaccin er, dat Bill Gates heeft gepromoot door investeringen in veel farmaceutische bedrijven zoals Pfizer, CureVac, Sanofi en Merck. Gevaccineerde mensen hebben soms ernstige bijwerkingen na het Coronavaccin en oude mensen in verpleeghuizen sterven wereldwijd in groten getale. Zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, wordt de vaccinatie officieel afgeraden. Deze waarschuwing spreekt boekdelen en laat de vraag open of de huidige vaccins werkelijk de “redding” kunnen zijn.

Nog nauwere samenwerking

Gates roept nu op tot “nog intensievere” samenwerking tussen alle landen in de strijd tegen Corona en tegen toekomstige pandemieën. De strijd moet een gezamenlijk succes worden; “vaccinatie-nationalisme” (wat dat ook moge zijn) is de “verkeerde weg”. De Coronapandemie mag niet licht worden opgevat. Alle bevolkingsgroepen in de wereld moeten zo snel mogelijk van vaccinaties worden voorzien – de regeringen mogen zich niet “blindstaren op verdragen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: