“Build Back Better” is 1984 op steroïden – Frontnieuws

“build-back-better”-is-1984-op-steroiden-–-frontnieuws

29-01-21 10:28:00,

In mei 2020, toen het Coronavirus tot wereldwijde panieksituaties had geleid die veel verder reikten dan bij de eerste uitbraak in Wuhan, onthulde de Britse kroonprins Charles samen met de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, wat zij vrolijk de Great Reset noemden.

Wereldleiders uit de politiek en het bedrijfsleven gebruiken steeds vaker termen als “Great Reset” of “de Fourth Industrial Revolution” en de oproep tot “Build Back Better”, waar de regering-Biden de voorkeur aan geeft. Ze zijn allemaal verankerd in dezelfde reeks dramatische globale veranderingen. De Green New Deal van de VS en de Europese Green Deal van de EU maken er allemaal deel van uit, schrijft auteur William Engdahl.

Het meest opvallende feit over de agenda van de Great Reset is dat deze wordt bevorderd door dezelfde giga-rijke plutocratenfamilies die verantwoordelijk zijn voor de tekortkomingen van het huidige economische wereldmodel. Zij, niet wij, hebben biologische velden en de natuur geruïneerd met hun Roundup glyfosaat en giftige pesticiden. Zij hebben de luchtkwaliteit in onze steden verpest door de transportmodellen die zij ons opdringen. Zij hebben het “vrije markt” model van globalisering gecreëerd dat de industriële basis van de Verenigde Staten en de industriële EU-landen heeft geruïneerd.

Nu, terwijl ze ons de schuld geven van een vermeende catastrofale uitstoot van CO2, worden we geconditioneerd om schuld te aanvaarden en gestraft te worden om “de volgende generatie te redden” voor Greta en vrienden.

De Vierde Industriële Revolutie

Achter de verleidelijke retoriek van de machthebbers over het creëren van een “duurzame” wereld, schuilt een agenda van rauwe eugenetica, ontvolking op een schaal die nog nooit eerder is geprobeerd. Het is niet menselijk, sommigen noemen het zelfs ‘transhumaan’.

Het verwarrende aspect voor velen is de overvloed aan frontgroepen, NGO’s en projecten die allemaal naar hetzelfde doel leiden: de drastische controle over ieder lid van de samenleving in de naam van duurzaamheid – VN Agenda 2030. Nergens is het onheilspellender dan in hun plannen voor de toekomst van ons voedsel. Na het creëren van het huidige systeem van geglobaliseerde industriële landbouw, agribusiness, een project dat in de jaren ’50 is begonnen door de Rockefeller Foundation, pleiten dezelfde kringen nu voor “duurzame” landbouw, wat een verschuiving zal betekenen naar genetisch bewerkt nepvoedsel,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: