Burgers smeken overheid om laatste vrijheden weg te nemen

burgers-smeken-overheid-om-laatste-vrijheden-weg-te-nemen

29-01-21 10:32:00,

romeo's amsterdam problem-reaction-solutionDe rellen van de afgelopen dagen zijn niet zonder succes gebleken voor de overheid. 

De bevolking smeekt als het ware op haar knieën om toch vooral ook het recht van demonstreren weg te halen en het leger in te zetten. 

Het is het aloude en beproefde recept wat wederom haar dienst heeft bewezen voor de overheid.

Je wilt in het kader van de komende Great Reset eerst de maatschappij volledig verwoesten, zodat je dan je mantra “build back better” in de praktijk kan brengen. Een nieuwe maatschappij waarbij alles wordt geregeld via een centrale (communistische) overheid, waarbij niemand nog bezittingen zal hebben, maar iedereen gelukkig zal zijn, zeggen ze. Een maatschappij ook waarbij burgers blindelings de orders van de overheid moeten opvolgen, omdat ze anders buiten de maatschappij zullen worden gehouden en geen inkomsten meer zullen ontvangen in het kader vanhet aanstaande UBI (Universal Basic Income).

Om die situatie te kunnen bereiken moet niet alleen de huidige maatschappij worden verwoest, maar moeten ook alle nog resterende vrijheden van burgers worden weggenomen.

Het hiervoor gebruikte recept is altijd de formule Problem-Reaction-Solution.

Een heel bekend voorbeeld hiervan is natuurlijk de aanslagen van 9/11 in New York.

Je creëert het probleem door zelf een aanval uit te voeren op de Twin Towers in New York en je geeft de schuld aan moslimterroristen.

9/11 problem-reaction-solution

De wereld reageert in afschuw en schreeuwt om maatregelen om die terroristen keihard aan te pakken.

En dan heb je wat je wilt, want je kunt in het kader van “the war on terror” systematisch beginnen met het weghalen van vrijheden bij burgers onder het mom van dingen zoals reizen veiliger maken. Iedereen begrijpt dat je dan talloze extra controlemaatregelen moet invoeren en op iedere straathoek een camera moet plaatsen om al die gevaarlijke baardapen goed in de gaten te kunnen houden.

Die maatregelen moeten overal worden genomen, want nergens ben je meer veilig.

En nu doet Nederland ook weer lekker mee met die modus operandi.

Je creëert een probleem.

Er is een heel goede reden dat vrijmetselaar Rutte zo was gebrand op de avondklok. Dit omdat hij weet dat dit voor veel mensen een beetje de druppel is die de emmer doet overlopen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: