Coronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten – Frontnieuws

coronapropaganda:-de-aanval-van-de-killer-mutanten-–-frontnieuws

29-01-21 08:59:00, De Spaanse Griep, militair noodhospitaal tijdens griepepidemie, Camp Funston, Kansas, Verenigde Staten © National Museum of Health and Medicine, Armed Forces Institute of Pathology, Washington, D.C., United States (CC BY 2.5)
Nadat de termen “Corona” en “pandemie” zo versleten zijn dat bijna niemand er meer bang van kan worden, wordt er sinds ongeveer een maand alleen nog maar gesproken over “mutaties” – vaak gebruikt in de fenotypische variant “mutanten”. Het is eng, het is schokkend, het is griezelig: wie associeert een zombie- of horrorfilm niet met mutanten? De schaamteloze paniekzaaierij die erachter schuilgaat, wordt echter duidelijk wanneer men kijkt naar de banaliteit van “virusmutaties”, die bij ALLE virussen bestaan en altijd hebben bestaan, meldt Jouwatch.

Het Duitse Robert Koch Institute (RKI) – een onuitputtelijke bron van wijsheid over de incidentie van infecties, de belasting van ziekenhuizen, sterfgevallen en “incidenten” – heeft ook enkele verhelderende feiten over de definitie van de term “mutatie”:

“Mutaties zijn veranderingen in het genoom die bij alle microben in verschillende mate voorkomen. Mutaties kunnen bijzonder gemakkelijk ontstaan in influenzavirussen: Zij behoren tot de groep van de zogenaamde RNA-virussen, waarbij de gebruikelijke kopieerfouten bij de replicatie van het genetisch materiaal niet worden hersteld”.

Het feit dat niemand de afgelopen jaren ooit heeft geschreven over “mutaties” in verband met griep – terwijl die toch de reden zijn voor de jaarlijkse griepvaccinaties – spreekt voor zich.

Maar dit had ook op elk moment van alle voorafgaande jaren kunnen worden gelezen – bijvoorbeeld door de journalisten die nu bij Corona doen alsof ons een ongekende menselijke verschrikking is overkomen (een “natuurramp”, volgens de Duitse bondskanselier).

“Als gevolg van antigene drift ontstaan regelmatig nieuwe varianten, waardoor het vaccin tegen de seizoensgriep elke winter opnieuw moet worden aangepast”, staat in de desbetreffende notitie op de website van het RKI.

Zoals bekend waren alle eerdere, deels veel dodelijker “mutanten” van de griepvirussen verantwoordelijk voor wereldwijde sterftegolven – niet alleen de Spaanse griep zo’n 100 jaar geleden, maar ook de in 1968-1970 woedende Hongkong-variant, die wereldwijd vier miljoen doden veroorzaakte – en dat niet “in verband met”, maar daadwerkelijk “door” het betreffende uitgestorven virus (aanzienlijk in ALLE leeftijdsgroepen) – zonder dat daar een pandemie van werd gemaakt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: