Hugo de Jonge: ‘Dood door schuld’..!?

hugo-de-jonge:-‘dood-door-schuld’.!?

29-01-21 08:33:00, X Hugo de Jonge:
‘Dood door schuld’..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

We zien ons genoodzaakt dit artikel te schrijven en het zó persoonlijk te maken, richting Hugo de Jonge, als we nu gaan doen; MOETEN DOEN in onze ogen. In onze perceptie is deze man namelijk niet alleen gebleken ongeschikt voor zijn functie als Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, maar heeft hij zich ook SCHULDIG gemaakt aan het juridische vergrijp, dat bekend is onder: ‘Dood door schuld’.. Dit komt wellicht wat rauw op je dak, als je dit leest, maar er is hier in onze ogen, wel degelijk sprake van een uiterst strafbare feit/feiten. Zeker wanneer je als ‘functionaris’ BEWUST NALAAT om dátgene te doen, dat kan voorkomen, dat mensen sterven.!

En dan ook nog BEWUST in de zin, dat je de positieve tips die, en dito advies dat je aangedragen krijgt om te voorkomen, dat mensen onnodig ZOUDEN KUNNEN STERVEN, gewoon links laat liggen..! Kijk bijvoorbeeld eens naar zijn hautaine manier van het wegzetten van Kamerlid Thierry Baudet, toen die heel constructief voorstelde/vroeg het middel degelijk te onderzoeken. Een debat van 20 mei vorig jaar..! Hoe is het mogelijk, dat De Jonge deze tips en adviezen keihard als onzin afserveert -in dit specifieke geval- zelfs hautain als ‘KWAKZALVERIJ’ kwalificeert..!? Eigenlijk is het in één woord schandalig dat dit is gebeurd.

 

Maar wat we nu vervolgens heel simpel wél kunnen doen, is de logica volgen, die afgeleid kan worden uit deze woorden van Hugo de Jonge in de Tweede Kamer. Er zijn namelijk in dit verband 2 heel simpele mogelijkheden bij dit ZEER ERNSTIGE verhaal:

  1. Hij is NIET op de hoogte van de werking en achtergronden van het middel hydroxychloroquine (HCQ). Maar..
  2. dan is het uiterst schandalig om een motie om dit te onderzoeken te negeren en belachelijk te maken, door deze zelfs als ‘ kwakzalverij’ af te schilderen! Hij zou juist IN HET BELANG VAN ZIEKEN, een immer-luisterend oor dienen hebben. Schandalige houding en handelwijze dus, want:
  3. als je dan NIET op de hoogte bent, ONDERZOEK HET DAN. Er waren in die tijd al aanwijzingen genoeg dat het werkte (HIER; En zelfs Tony Fauci was in 2005 op de hoogte!!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: