Meerderheid Polen over coronamaatregelen: “Genoeg is genoeg!” – CSTV

meerderheid-polen-over-coronamaatregelen:-“genoeg-is-genoeg!”-–-cstv

29-01-21 11:21:00, Polen zegt: “Genoeg is genoeg!”

Individuele woede over de corona-beperkingen slaat om in een nationaal protest in Polen.

De meerderheid van de Poolse burgers is tegen het besluit van de regering om de nationale quarantaine te verlengen volgens UCE RESEARCH. (bron)

Eigenaren worstelen om rond te komen en beginnen hun bedrijven te openen ondanks lockdown-maatregelen. Het aantal rechtszaken tegen de staat neemt toe.

“Mensen staan ​​op de rand van uitputting, ook al doen ze tegenover zichzelf en anderen vaak alsof alles in orde is. Mensen voor een langere tijd opgesloten houden in hun huizen, creëert ook allerlei andere problemen, zoals grotere ongelijkheid en geweld ”, zegt de hoofdanalist bij UCE RESEARCH, Krzysztof Zych. (bron)

Het onderzoek liet ook zien dat de minderheid die wél achter de maatregelen staan, niet bijster goed geïnformeerd zijn.

Op de vraag: Hoe lang moet de nationale quarantaine duren? antwoordden de meesten: “Totdat het aantal besmettingsgevallen sterk afneemt. Mogelijk tot half of eind februari.”

Het is duidelijk hoe deze mensen door de media worden geïndoctrineerd. Als we op deze manier redeneren, gaan we iedere winter in quarantaine vanwege griepvirussen.

Zorgelijker: “Uit de beschikbare gegevens blijkt duidelijk dat voorstanders van uitbreiding van lockdown-maatregelen radicaal zijn. En ik ben bang dat het moeilijk zal zijn om ze te overtuigen van gedachten te veranderen,” zegt meneer Zych.

Het Stockholmsyndroom. We zien het in eigen land ook veel. Mensen die sympathie krijgen voor hun onderdrukkers. Zoals Sven Hulleman onlangs zei: “Welke besluiten moet de overheid nog nemen om hen te doen inzien dat zij lijden aan het Stockholmsyndroom? (bron)

“De genezing kan niet erger zijn dan de ziekte. En dat is precies wat we nu zien.” – voegt Krzysztof Zych eraan toe. “Dat is de reden waarom mensen lockdown-beperkingen op ongekende schaal beginnen te trotseren.”.

Restaurants en hotels openen gewoon hun deuren

Elke dag kondigen steeds meer restaurants, bars en guesthouses aan dat ze hun deuren openen ondanks de door de overheid opgelegde beperkingen.

“Als we besluiten om gesloten te blijven, zouden we binnen enkele weken failliet gaan. We zouden al onze medewerkers moeten laten gaan ”, zegt Paulina Panek, de eigenaresse van Laser Entertainment Center in Zamość.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: