VK Verpleegtehuis: 24 bewoners (een derde) overleden in 3 weken na experimentele mRNA Covid-injecties – Frontnieuws

vk-verpleegtehuis:-24-bewoners-(een-derde)-overleden-in-3-weken-na-experimentele-mrna-covid-injecties-–-frontnieuws

29-01-21 03:56:00,

In wat bijna een dagelijks bericht aan het worden is over massale verpleegtehuis sterfgevallen na injecties met de experimentele mRNA Covid-injecties, meldt een bejaardentehuis in het Verenigd Koninkrijk dat meer dan een derde van hun bewoners is overleden na het ontvangen van de twijfelachtige mRNA Covid-injecties.

We zien nu een zeer voorspelbaar patroon dat over de hele wereld wordt gerapporteerd, waar ouderen in een zeer verontrustend tempo sterven na massale vaccinaties met de experimentele mRNA-injecties.

En in al deze gevallen citeren de plaatselijke media lokale functionarissen die zeggen dat de “vaccins” niets met de sterfgevallen te maken hebben. Zij verklaren ook dat sterfgevallen na de experimentele mRNA-injecties “te verwachten” zijn.

Hoe kunnen mensen blijven geloven dat dit waar is? Dit gebeurt nu over de hele wereld, op vele plaatsen, en wij worden verondersteld te geloven dat de Covid-uitbraken gelijktijdig met de massale vaccinaties plaatsvonden, maar dat er geen verband is met de injecties?

Dit is wat de Daily Echo schrijft over de sterfgevallen in verpleeghuizen in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk:

“Tenminste 22 mensen zijn gestorven in een verzorgingstehuis in Hampshire (Daily Mail meldt 24 doden) in een van de ergste uitbraken van het coronavirus pandemie tot nu toe.

De sterfgevallen deden zich voor in het Pemberley House Care Home in Basingstoke, dat wordt beheerd door het particuliere bedrijf Avery Healthcare.

De uitbraak werd voor het eerst gemeld op dinsdag 5 januari, toen volgens bronnen 60 procent van de bewoners positief op de ziekte testte.

Binnen drie weken waren 22 mensen overleden – meer dan een derde van de bewoners van het tehuis.

Naar verluidt is de uitbraak begonnen toen de bewoners hun eerste Coronavirus-vaccinatie kregen. De Medicines and Healthcare Products Regulation Agency (MHRA) zei dat er geen aanwijzingen waren dat het vaccin verantwoordelijk was voor de sterfgevallen.

In het advies van de regering staat dat men “geen Covid-19 kan oplopen door het vaccin, maar het is mogelijk dat men Covid-19 heeft opgelopen en zich niet realiseert dat men de symptomen heeft tot na de vaccinatie”, eraan toevoegend dat het “een week of twee” kan duren na de eerste dosis om bescherming op te bouwen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: