ZONDAG 31 JANUARI 14:00 UUR: Vrijheidstour – Frank Ruesink — Potkaars – praat met iedereen

zondag-31-januari-14:00-uur:-vrijheidstour-–-frank-ruesink-—-potkaars-–-praat-met-iedereen

29-01-21 03:52:00,

Frank Ruesink: “Sluit jij je zondag 31 januari aan bij de Vrijheidstour? Ik organiseer op vier locaties in Nederland een bloemlegging”. Potkaars verzorgt de live registratie vanaf één van de locaties. De locaties worden op zondag om half twaalf bekend gemaakt via Potkaars en via de Facebook pagina van Frank Ruesink. Het doel van deze bloemlegging is om stil te staan bij zowel de lessen uit het verleden als bij de mensen die het nu in deze coronatijd zwaar hebben.

In samenwerking met de volgende mensen:

  • Sven Hulleman. Hij is te vinden in Zuid-Holland

  • Nikos Frangiskatos. Hij is te vinden in Noord Holland

  • Abe Dijkstra. Hij is te vinden in Drenthe

  • Mike Verest. Hij is te vinden in Noord-Brabant

De exacte locaties maken we bekend as. zondag 11:30 uur o.a. zijn Facebook pagina en Potkaars. Frank sluit zich aan bij één van deze mensen en Potkaars doet daar verslag van. Om 14:00 uur gaat zondag de Potkaars livestream aan en kan je zien waar en met wie Frank is. Het doel van deze bloemlegging is om stil te staan bij zowel de lessen uit het verleden als bij de mensen die het nu in deze coronatijd zwaar hebben.

Next

Jeroen Pols uit de rechtbank gezet – inreisverbod zonder PCR testuitslag blijft gehandhaafd

Rico Brouwer

28 January 2021

jeroen Pols, viruswaarheid, den haag, corona, covid19, pcr, rico brouwer, potkaars

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: